reklama

Wątek gratulacyjny

reklama
hehe jestem pewna ze styczniowki tam drza teraz :D:D

poniewaz jeszcze tu sie nie dostalam wczesniej wiec

Najserdeczniejsze gratulacje i zyczenia zdrowka skladam i Cristalrose i Wiolci :))) oczywiscie tatusiom tez by w pelni wykorzystali cud ojcostwa i nie marnowali tych magicznych chwil ktore teraz ich czekaja bo sa jedyne i nieodwracalne. No i dla malenstw by droga ktora wlasnie rozpoczely byla jak najbardziej lekka i pelna radosnych niespodzianek :)

No to zaczęło się:-)!!!!!

Cristalrose i Wiolcia, serdeczne gratulacje! Wszystkiego dobrego dla świeżo upieczonych rodziców i ich upragnionych maleństw! Powodzenia!

hehe jestem pewna ze styczniowki tam drza teraz :D:D
Drżymy, drżymy, ale nie aż tak, żeby nie zajrzeć i nie pogratulować grudniowym rozpakowanym mamusiom :-)

Podczytuję Was od początku - sama nie jestem pewna, czy ostatecznie nie okażę się mamą grudniową - i razem z Wami obgryzam teraz palce ;-)
Więc gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś i dużo szczęścia i radości życzę - a nierozpakowanym, żeby szybko i szczęśliwie doczekały się swoich maleństw :-)

Pozdrawiam, styczniówka ;-)

GRatulacje !!! Duzo zdrówka... szczescia... i miłosci kochane dziewczynki i szybkich powrotów do domku grudnióweczki....

Ps: my juz drżymy.. i czekamy na kolejne szczesliwe rozwiazania na grudnióweczkach !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry