• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

reklama
chyba tak bo cos tam pisze o pieczarkach:tak:
adudz ja tez bede probowac jak maz nie wypije piwka wczesniej

Beatko faktycznie było napisane, tylko ja tak jakoś dziwnie to czytałam i nie doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tak tak, pewnie że można...
Raz robiłam z tego ciasta paszteciki do czerwonego barszczu, z ciasta wykrawałam trójkąty, nadziewałam drobno pokrojonym farszem cebulowo-pieczarkowo-paprykowym, zawijałam jak rogaliki, posmarowałam wierzch rozbełtanym jajkiem i do piekarnika.
Wyszły fantastyczne pikantne rogaliki.

polecam ciasteczka na ktore dala przepis e-mama, sa smaczne, ja robilam z jablkami i cukrem cynamonowym, pychaaaa:-)
e-mama dzieki za tani i prosty przepis:tak:

reklama
Kobietki , dajcie tu przepis na tani dobry obiad, najlepiej taki do odgrzewania, bo M do wieczora pracuje , a ja już nie mam pomysłu:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry