Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oli uważaj, żeby nie wyszła ci tak jak mnie wczoraj ciasteczka, cha cha cha.
Ale Filipowi smakują takie praznolki, hihi
Dziewczyny, a czy szykujecie juz 'jedzenie na czarna godzine'? Ja chcialabym naszykowac troche szybkich porcji i pomrozic na czasy kiedy nie bede miala sily w kuchni stac ani nic kupowac. Jakie jedzonko najmniej traci przy zamrazaniu? Myslalam o pierogach ruskich i bigosie))
Dziewczyny, a czy szykujecie juz 'jedzenie na czarna godzine'? Ja chcialabym naszykowac troche szybkich porcji i pomrozic na czasy kiedy nie bede miala sily w kuchni stac ani nic kupowac. Jakie jedzonko najmniej traci przy zamrazaniu? Myslalam o pierogach ruskich i bigosie))
O mało bym nie spieprzyłaOli- a jak tarta...wyszła?? Czy moje przepisy to jakaś ściema??
do nadzienia dodałam zamiast 0,5 szkl to 1,5 szkl cukru, ale w porę się zorientowałam i nie zalałam ciasta:-), a ponieważ zrobiła się ładna pogoda to zostawiłam w lodówce i poszłam nad morze. Dopiero teraz wrzuciłam do piekarnika, jutro zdam relacje :-)