Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wymiekne jak to sie zacznie tak szybko dziac, a co do lekarzy jestem w szoku , ze nie potrafili wyczuc kiedy zaczniesz rodzic
sa tez plusy, bo nie musialas czekac i sie meczyc a wszystko tak sprawnie poszlo, gratulkiW ogole dziewczyny takie jaja ... po porodzie dopiero tak sobie to wszystko przeanalizowałam :-)
na przykłak, jak juz mnie w biegu zawiezli na porodówke to lekarz szybko mi tłumaczy co mam robic jak bedzie party, mowi : " jak bedziesz czuła party to nabierz powietrza tak jakbys pod wode nurkowała "i mi pokazuje ... :-), nie zdazył dokonczyc a ja nabieram powietrze a ten krzyczy:" co juz ?" i nura mi szybko miedzy nogi.
Po zszyciu wstałam i o własnych siłach poszłam do pokoju, połozne mi pomogły wstac z tego fotela i podtrzymywały, zapytały sie czy mi sie kreci w głowie i czy kiedys zendlałam, a ja na to :" no jak sobie palec przyskrzyniłam ".

ale sie usmialam, niezla gigantka z Ciebie:-)Kanikiya i inne dziwczyny co biora fenoterol to nie jest powiedziane ze po fenoterolu tak szybko akcja się toczy, to chyba ja jakas dziwna jestem, zreszta moja ginka mi powiedziała ze z otwieraniem szyjki u mnie nie bedzie problemu.Pytia pokazowy porod, tez bym tak chciala:-)
Agaciu ja tez biore fenoterol jeszcze do 37 tyg , ale po przeczytaniu twojego opisu chyba nie odstwaiewymiekne jak to sie zacznie tak szybko dziac, a co do lekarzy jestem w szoku , ze nie potrafili wyczuc kiedy zaczniesz rodzic
sa tez plusy, bo nie musialas czekac i sie meczyc a wszystko tak sprawnie poszlo, gratulki
. Pochodziła siedem dni jeszcze, w nocy zaczeły sie lekkie skurcze i urodziła na drugi dzien rano.