Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już mi dawno to wynagrodziła...najważniejsze że jest z Nami i kochamy ją nad życie......ale o bólu tak szybko nie zapomnę.....:-(Yoka, ja sama sobie zazdroszczę ze tak szybko i w mierę sprawnie poszło.
A Tobie naprawdę serdecznie współczuję, bo przeżyłaś horror, mam tylko nadzieję, ze Oliwcia szybko wynagrodzi i z czasem zapomnisz.
Mnie ciągnie do tej pory i to czasami naprawdę bardzo boleśnie....to ponoć normalne...;-)Dziewczyny po jakim czasie Wasze nacięcia przestawały boleć?
bo ja po porodzie nie czułąm jakiegoś bólu, a teraz czuję jakby mnie tam ciągło, nie wiem czyżby coś mi ise rozłaziło????
Położna była w czwartek i było ok, ale teraz jakoś mnie kłuje i ciągnie, może sie przeforsowałam???
Mnie pierwszy dzien po porodzie nie bolalo nic! az watpilam ze w ogole mnie zszyli, normalnie siadalam w kazdej pozycji, chodzilam itd. az dziewnczyna z ktora lezalam mi zazdroscila. Na drugi dzien bylo juz gorzej, zaczelo cos ciagnac, spuchlo troszke i juz ostrozniejsza z ruchami bylam i sie smialam ze kolezanka z sali zazdroscila i wywolala u mnie te bóle a na kolejny dzien bylo jescze gorzej, w domu juz nie siadalam tak odwaznie. Wiec to pewnie normalne, szwy sciagaja i musi pobolec.Dziewczyny po jakim czasie Wasze nacięcia przestawały boleć?
bo ja po porodzie nie czułąm jakiegoś bólu, a teraz czuję jakby mnie tam ciągło, nie wiem czyżby coś mi ise rozłaziło????
Położna była w czwartek i było ok, ale teraz jakoś mnie kłuje i ciągnie, może sie przeforsowałam???
Tlumacze to tym ze jak sie rozeszlo to i zejsc musi ale uniemozliwia mi to normalne poruszanie sie