reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Mnie pasi. A jak z zabawami? Bo teraz wiadomo ciągle to samo, no ale z czasem dzieci będą bardziej kumate, to i zabaw będzie więcej, no i trzeba będzie wymyślać :-)
jola.24
Fanka BB :)
Mi by sie podobalo jakby bylo jak najmniej watkow,tzn kilka tematow w jeden watek wpakowac bo ja to soe gubie i w sumie zapominam i nie wchodze na wiekszosc z nich. Np to co zwiazane z ciaza przeniesc do jednego zatytulowanego np "...a tak to sie zaczelo..." ale likwidacji watkow mowimy stanowcze NIE!!! to nasza historia:-)
P
patrysia*
Gość
O mamo jestem zagubiona tyyle nowych wątków
ale oczywiście na plusik jestem jak najbardziej zaaaaaaa
Ale nie likwidujmy tych starszych to piekne pamiątki smsy z porodówek czy gratulacje do tego no i opowieści ojej to za piękne wspomnienia aby skasować
ja np.sobie niekiedy zaglądam przypominam
jak najbardziej wrzućmy to np.w archiwum
ale oczywiście na plusik jestem jak najbardziej zaaaaaaa
Ale nie likwidujmy tych starszych to piekne pamiątki smsy z porodówek czy gratulacje do tego no i opowieści ojej to za piękne wspomnienia aby skasować
ja np.sobie niekiedy zaglądam przypominam
jak najbardziej wrzućmy to np.w archiwum
labamba23
podwójna mama
archiwum to świetny pomysł, trochę się przerzedzi, a kto będzie chciał to będzie wspominał;-)
Połączcie może zakupy dla maluszka z tym nowym wątkiem o zabawkach, bo dla mnie to to samo. co do wątków kulinarnych to ja jestem za to by było osobne o diecie dziecka
Połączcie może zakupy dla maluszka z tym nowym wątkiem o zabawkach, bo dla mnie to to samo. co do wątków kulinarnych to ja jestem za to by było osobne o diecie dziecka

P
patrysia*
Gość
A no no racja LABAMBA zakupy dla maluszka połączyc z tym zabawkowym bo dla mnie to także to samo
No i co z tym wątkiem pielęgnacja i zdrowie styczniowych maluszków?bo w sumie te kupki kremiki itd.to takze dla mnie to samo

No i co z tym wątkiem pielęgnacja i zdrowie styczniowych maluszków?bo w sumie te kupki kremiki itd.to takze dla mnie to samo

reklama
Podziel się: