reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

moje propo np:

asionek pacanow 1 październik płeć : ???
karolina Bochnia 10 październik płeć: syn
lilou83 Wieliczka 25 paździenik pleć: córka

mnie sie podoba moja lista:p nie że jakiś samozachwyt,ale bez cudów zwykła lista

reklama
lilou83 no to rób listę
faktycznie trudno wszystkim dogodzić:-(

miało być datami więc zaczełam tak poprawiać
tyle ile nas jest tyle głosów i uwag - może wkońcu zrobiłby ktoś listę a nie tylko marudził,że mu się nie podoba to a innej tamto
takim sposobem to my jej nie będziemy miały do porodów
gdzie admin. gdzie moder.? mozę warto raz i konkretnie zadecydować i nie słuchać naszych uwag?

Ostatnia edycja:
Ile osób tyle zdań. Ja za to uważam ,że trzeba trocheee... wyluzować z tą listą.:rofl2: Arlets cały czas poprawia przecież potrzeba na to troche czasu.:-)

cudujecie z tą listą jak stare baby :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
po jakiego grzyba imiona?? moze zaraz rozmiar stanika???
nick wystarczy, czcionka normalna,bo ta lista konca znowu nie ma:crazy:
dziewczyny prosta lista bez cudów, a na niej aktywne mamuśki.

hehe ja jestem za rozmiarem stanika ;))
nie no imie bez sensu , przeciez w danych co dziewczyny podawaly nie bylo o tym mowy !!

Asionek a widzisz,że cały czas to poprawiam?!

widze :)
tylko , ze juz pisze po raz 1000 , na liscie ( swoja droga chyba tez przepisujesz ze starej listy przez Edyte napisana jeszcze ) sa laski , ktorych u nas nie ma od wiekow , lub takie co to wpadly napisaly , ze bede mamusia ,urodze ... i przepadly !!
i takie osoby na liscie nam sa niepotrzebne
tylko miejsca kupe zajmuje ta lista , a polowa nieaktualna moze byc juz nawet , przez tyle czasu to te kobiety mogla juz w ciazy nie byc :((
po co to pisac ??
mniej wiecej kazda wie kto pisze , a kto nie i te kobiety niech beda ,a nie jakas zbieranina bez sensowna
ja to tak widze

Arlets spokojnie :)
modow nie bedzie , bo strajkuja ;))

co do listy to moze zanim zacznie sie ja robic trzeba ustalic forme i ogolnie tresc??
imion mialo nie byc to raz
lasek co sie nie udzielaja nie wpisujemy
nie przepisujemy listy Edyty bo tam juz wogole jest meksyk
w ten sposob bedzie lista w miare aktualna i nie za dluga :)

Ostatnia edycja:
Mi sie podoba lista Lilou i Milki tez byla do rzeczy.Arlets fajnie ze sie za to zabralas,ale lepiej cos prostego i przejzystego.

Ta lista to jakas ciezka sprawa kto by jej nie robil jest zle:-D
sprobujmy wypisac oczekiwania co do niej kazdy swoje:p :
-lista ma byc pozioma
-prosta
-ulozona datami
-nick,plec
-maja byc na niej dziewczyny ktore teraz powpisywaly sie na liste

the end
w wolnej chwili moze ekleje swoja propozycje

lilou83 no to rób listę
faktycznie trudno wszystkim dogodzić:-(

miało być datami więc zaczełam tak poprawiać
tyle ile nas jest tyle głosów i uwag - może wkońcu zrobiłby ktoś listę a nie tylko marudził,że mu się nie podoba to a innej tamto
takim sposobem to my jej nie będziemy miały do porodów
gdzie admin. gdzie moder.? mozę warto raz i konkretnie zadecydować i nie słuchać naszych uwag?

Anulka no wlasnie o to chodzilo :) bez spedu calego nieaktywnego , bo i po co ??

ja jeszcze moge od siebie dodac propozycje taka , ze jak pozniej jakies kobiety poznikaja to bede automatycznie kasowane z listy
oczywiscie zbliza sie okres wakacyjny , moze pozniej byc tak , ze ktos pojdzie lezec do szpitala czy co innego , to sie nie liczy ; wystarczy napisac , ze nie bedzie mnie jakis czas i spoko
ale reszta nie udzielajaca sie powiedzmy z 3 tyg. ani razu bedzie kasowana
w ten sposob lista bedzie aktulna :)
na wielu forach tak jest i dobrze to dziala :)

reklama
dla mnie powinien być nick,data porodu,płec, wybrane imię
a korzystałam z "listy mam" no i listy nie skończyłam.... wkońcu jesteśmy na wątku orgaznizacyjnym, alfabetycznie zrobiłam za pierwszym razem .... eh nie sądziłam,ze ta lista to taki problem
dla mnie kiepskim pomysłem jest kasowanie dziewczyn,które przez jakiś czas nie bedą się udzielały (różnie może być raz to wakacje dwa szpitale i inne sytuacje zyciowe aż tak ostrego kryterium bym nie robiła) skoro i tak lista ma być jawna to powinna się na niej znaleźć każda która poprosi o wpisanie (ja nie widzę, problemu w wielkości listy) takie kryterium to można przyjąć tworząc grupę ale to tylko moje skromne zdanie. (tzn. faktycznie może na liste nie wpisywałabym dziewczyn, które odezwały się dwa razy i nie dały znaku życia do tej pory)

ps.szczerze to nie myślałambym aby wchodzić na forum i starać się informować że mnie nie będzie (bo nawet czasem można nie mieć pojęcia ile czasu potrwa pobyt np. w szpitalu) tylko wiadomo jak się coś dzieje to się nie myśli o głupotach - choć to też inaczej wygląda pod koniec ciązy gdzie większośc ma do siebie telefony

Ostatnia edycja:
Do góry