reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

Ja jestem za tym aby została lista Edyty01, tylko trzeba ja poprosić aby skasowała dziewczyny które się w ogóle nie udzielają. Nie widzę sensu aby dalej nad tym dywagować bo szybciej urodzimy dzieci niż nowa lista wszystkich usatysfakcjonuje!

Jak dla mnie z danych wystarczy nick data porodu i płeć.

Nie każdy ma ochotę podawać gdzie mieszka i jak ma na imię więc nie widzę sensu aby na siłę to zmieniać.

To co się tutaj dookoła tej listy dzieje, delikatnie rzecz ujmując jest żenujące....

reklama
Ja jestem za tym aby została lista Edyty01, tylko trzeba ja poprosić aby skasowała dziewczyny które się w ogóle nie udzielają. Nie widzę sensu aby dalej nad tym dywagować bo szybciej urodzimy dzieci niż nowa lista wszystkich usatysfakcjonuje!

Jak dla mnie z danych wystarczy nick data porodu i płeć.

Nie każdy ma ochotę podawać gdzie mieszka i jak ma na imię więc nie widzę sensu aby na siłę to zmieniać.

To co się tutaj dookoła tej listy dzieje, delikatnie rzecz ujmując jest żenujące....

kurcze czytam was od poczatku i za cholerie nie lapie kto to edyta ona nawet nie ma terminu na pazdziernik a jest nawet w grupie... co do modyfikacji tej listy to moge to zrobic ja bo umiem edytowac jej posta...0

No i co z tego, że nie jest ale jeżeli się wejdzie w listę widać, że na bieżąco ją modyfikuję. Nie widzę sensu aby lista była koniecznie prowadzona przez październikową mamę bo dziewczyna robi co trzeba bez zbędnego szumu, fochów, dyskusji itepe. i niech już zostanie ta lista i dajmy sobie z tym spokój.

miłka jest nowa lista,na ktorej jesteś!
jak dla mnie jest ona czytelna,krótka i to co najważniejsze...
dla mnie podanie państwa/miasta jest istotne,bo choć nie znam wszystkich dziewczyn,to patrząc na miejscowość np. londyn to wiem na czym stoje,że dizwczyna w Anglii rodzi,czy sie stresuje bardziej z racji blokady jezykowej itd.a poza tym może napisać jak u "niej" wyglada poród w odniesieniu do PL ...
jeżeli nie chcesz podawać miasta to napisz Pl i koniec tematu

No i co z tego, że nie jest ale jeżeli się wejdzie w listę widać, że na bieżąco ją modyfikuję. Nie widzę sensu aby lista była koniecznie prowadzona przez październikową mamę bo dziewczyna robi co trzeba bez zbędnego szumu, fochów, dyskusji itepe. i niech już zostanie ta lista i dajmy sobie z tym spokój.
zgadzam się bo to się chore robi
popieram też Anulke
może chociaz na Twojej liście będę mogła być

kurcze czytam was od poczatku i za cholerie nie lapie kto to edyta ona nawet nie ma terminu na pazdziernik a jest nawet w grupie... co do modyfikacji tej listy to moge to zrobic ja bo umiem edytowac jej posta...0

chyba jednak nie od poczatku;-)edyta zakladala ten temat i jako pierwsze z mamuska tu pisaly:happy2:

dziewczyny,nie robcie juz szumu...skoro lilou podjela sie nowej listy,wpiszcie prosze ponownie swoje dane,ktore sa dobrowolne,dziewczyny ktore nie chca byc na liscie niech sie wpisuja....

ta nerwowka jest bez sensu....:-:)-:)-(

DOBRA JA ZMIENIAM TEMAT:-)
po przeczytaniu regulaminu zrozumiałam że muszę najpierw się skonsultować z wami by założyć nowy wątek..
tak więc co myślicie o takich wątkach "Wszystko o porodzie" byśmy skierowały nasze dyskusję ku temu ważnemu wydarzeniu, "Moda i Uroda październikowych mam" bo ważna jest nasza higiena teraz, dbanie o siebie i o swój wygląd.

co wy na to?
tematy trochę zobaczyłam chyba na czerwcu 2011, ale nie są głupie :)

reklama
no fakt był już założony temat, ciezko mi ja po prostu skojarzyć bo mamuśke to wiadomo zna każdy....ona tylko założyła temat czy też jest mamą październikowa??
nie jest pazdziernikowka,bo niestety @ przylazla...a my edyte znamy i pamietamy (pozdrawiam przy okazji!!!!)

Do góry