reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

chyba jednak nie od poczatku;-)edyta zakladala ten temat i jako pierwsze z mamuska tu pisaly:happy2:

dziewczyny,nie robcie juz szumu...skoro lilou podjela sie nowej listy,wpiszcie prosze ponownie swoje dane,ktore sa dobrowolne,dziewczyny ktore nie chca byc na liscie niech sie wpisuja....

ta nerwowka jest bez sensu....:-:)-:)-(

Zgadzam sie, lilou poprostu rob swoje i tyle. Uwazam ze dalsza dyskusja na temat formy listy itp jest bezsensowna. Trzeba ja zrobic i tyle. Koniec tematu.

Mariolcia wszystko o porodzie to fajny pomysl bo nie ma jeszcze nic na ten temat a kazda cos tam juz pewnie rozmysla na ten temat. Z moda i uroda to hmm nie wiem sama, w sumie na Co nowego zakupilam zrobil sie taki modowy watek.

reklama
dzieki teraz juz zostalam uswiadomiona:-)

mariolcia fajnie ze choc niektorzy czytaja regulamin mysle ze watek porodowy jest ok mozemy powymieniac sie doswiadczeniami i lekami ale moze ktos jeszcze sie wypowie

Oj, a nie mogłybyście wymieniać uwag na privie, bo trochę niesmacznie się robi,a przecież chodzi oto żeby było miło i przyjemnie ;-)

nie wiem o czym piszesz... nie wiem czemu jestes zlosliwa... powaznie pierwszy raz spotykam tak zawzieta osobe na forum... prosze daj sobie spokoj - wrzuc mnie do ignorowanych i nie bedzie problemu. moja wypowiedz, o ktora sie przyczepilas nie byla skierowana do ciebie. jestes agresywna - i to nie pierwszy raz.

ja juz z toba dyskutowac nie bede ... skoro nie widzisz czemu jestes zlosliwa to poczytaj swoje posty raz jeszcze
a do agresji to mi bardzo daleko :)))

Z tym jest tylko problem ze nikt nikomu nic nie narzuca decyzje sa podejmowane wspólnie i może jakby któraś z nas zrobiła tą liste odgórnie nie pytajac sie o kazda dupse to nie byłoby kłótni.. chyba ze napiszesz co jest narzucane bo ja nie wiem:szok:

ja tez nie mma pojecia o co chodzi z tym narzucaniem ... wszystkie decyzje byly podjete i sa wspolnie i moze wlasnie niepotrzebnie , bo teraz sa klotnie , tak bysmy zrobily co trzeba i nikt by pewnie sie nie odezwal :/ a teraz jakie problemy sa i to bez podstawne
i ja tez w szoku jestem ...

Ja jestem za tym aby została lista Edyty01, tylko trzeba ja poprosić aby skasowała dziewczyny które się w ogóle nie udzielają. Nie widzę sensu aby dalej nad tym dywagować bo szybciej urodzimy dzieci niż nowa lista wszystkich usatysfakcjonuje!

Jak dla mnie z danych wystarczy nick data porodu i płeć.

Nie każdy ma ochotę podawać gdzie mieszka i jak ma na imię więc nie widzę sensu aby na siłę to zmieniać.

To co się tutaj dookoła tej listy dzieje, delikatnie rzecz ujmując jest żenujące....

Milka lista juz jest
napisala ja Lilou i koniec tematu
Edyta jest super i wogole , ale nie udziela sie u nas wiec troche dziwne zeby nasza liste robila ??
a imienia ja nigdzie nie widzialam zeby ktos kazal podawac , a juz napewno nie bylam to ja ani Anulka !!!!!!!!!

DOBRA JA ZMIENIAM TEMAT:-)
po przeczytaniu regulaminu zrozumiałam że muszę najpierw się skonsultować z wami by założyć nowy wątek..
tak więc co myślicie o takich wątkach "Wszystko o porodzie" byśmy skierowały nasze dyskusję ku temu ważnemu wydarzeniu, "Moda i Uroda październikowych mam" bo ważna jest nasza higiena teraz, dbanie o siebie i o swój wygląd.

co wy na to?
tematy trochę zobaczyłam chyba na czerwcu 2011, ale nie są głupie :)

wszystko o porodzie mysle , ze fajny temat :)
a ten urodowy .. nie wiem sama ja uwielbiam kosmetyki i kolorowke , ale jakos teraz nie mam checi :))
moze niech inne dzeiwczyny sie wypowiedza

A zakladaj nowy watek ,bedzie wiecej do czytania!Moze bedzie ktos wiedzial co mam zrobic ze swoja skora?Jestem za.

Milka lista juz jest
napisala ja Lilou i koniec tematu
Edyta jest super i wogole , ale nie udziela sie u nas wiec troche dziwne zeby nasza liste robila ??
a imienia ja nigdzie nie widzialam zeby ktos kazal podawac , a juz napewno nie bylam to ja ani Anulka !!!!!!!!!

To w takim razie proszę usunąć starą listę, żeby to miało ręce i nogi.

A tak w ogóle, wyluzuj po co te wykrzykniki?

jezu Milka prosze cie nie czepiaj sie teraz wykrzyknikow
mi jest zarzucane jakies nababywanie , a jedyne co widze , to wlasnie to , ze mnie nagabuja :/
mam taki styl pisania i kropka
mam prawo pisac jak chce , czy z wykrzyknikami czy znakami zapytania , czy innym kolorem
piszecie o wolnosci na forum , a same ja tlamsicie na kazdym kroku
widzialas zebym ja gdzies komus napisala , ze zly kolor ma , zle zdanie napisal , za duzo kropek , za duzo wykrzyknikow ?? nie nie napisalam , bo mi to zwisa , kazdy pisze jak lubi i fajnie , bo ja kojarze dziewczyny tez po stylu pisania

reklama
Ja i pewnie jeszcze parę osób chcielibyśmy was poprosić (kłócące się) o przejście ze swoimi dyskusjami na PW :-)
zauważyłam że jest między nami pewna osoba której non stop coś nie pasuję, nawet ja kulturalnie coś do niej zagadałam, a otrzymałam trochę dziwną zimną wiadomość... chyba ta osoba się domyśli że o nią chodzi....
proszę już skończcie... kurczę założymy osobną grupę lub temat na hasło... i tam zaufane sobie osoby będą tam pisać...
jedną listę mam na pewno trzeba usunąć (bo dwie to za dużo)...

tyle ode mnie.... proszę, ja wiem że hormony nami władają, ale nie na forum :)

Do góry