reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

hehheeh no widzisz nie moj watek to mi sie popieprz...... Na staraczkach takie nudy ze szok, ze musze pisac na mamuskach. Help me!!!!! Please!!!!!!!

to i ja troszke wysle ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
no i kciuki tez potrzymam za udany cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

reklama
to ode mnie też dla Ciebie amalfifluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ im więcej tym lepiej i &&&&&&& tyż!

coraz wiecej piszemy o wozkach, moze powinien powstac osobny watek, na pewno temat bedzie sie przewijal jeszcze wiele razy, najpier glebokie, potem spacerowki itd.
posty z zakupowego mznaby przeniesc na wozkownie

Jak dla mnie to powinien powstac jeden watek zakupowo wyprawkowy , bo za duzo by tego bylo, watek wozkowy, wyprawkowy i chwalimy sie co zakupilysmy

Zostawmy to na tym ,przeciez to bedzie pozniej glowny temat ,przecoez nikt nie bedze pisal i kazdym body czy skarpetkach.

ok, wiem ze na czerwcowkach watek wozkow przewija sie ciagle, nawet teraz kiedy kupuja spacerowki
co chwile sa pytania jaki wozek kupujecie i a co myslicie o tym
zawsze mozna odeslac do odpowiedniego watku
lozeczka to co innego, kupuje sie je raz w sumie na 3 lata

nie wiem dla mnie temat wozka to jak kazdy inny :)
tez oprocz wozka bedziemy sie pytac o butelki, smoczki , podgrzewacze i inne duperele
niektore dzieciaczki nie chca danego smoka i tez jest poszukiwanie i masa pytan...

reklama
a mnie sie wydaje,że powinien być osobny wątek tylko o wózkach....w końcu kupowanie wózka to nie to samo co kupowanie smoczka, same przecież wiemy,że kupowanie wózka to nie takie łatwe....
rozważcie to...:p

Do góry