Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe co do płci to powiem wam że w poprzedniej ciąży miałam dziewczynkę, doktor na usg pokazywał wargi sromowe taaa miała być Róża a jak się wykluło to został Adaś ) i ma wszystko co trzeba ale wiadomo to było 12 lat temu inny sprzęt więc mogły być pomyłki.
ze stanikow sportowych polecam shock absorber; w tym staniku nie ma prawa nic,ale to nic zyc wlasnym zyciem z osobna motoryka. Nie ma sily na ten stanik
i tez bede go teraz nosic, bo po poprzednich ciazach mam wiszace skarpety jaks ie rozbiore
a no i spac w jakims bawelniaku antygwalcie, bo jak bola to lepiej niech nie dyndaja, bo bardziej boli wtedy. Moje nie bola na razie, nie rosna; ej wogole nie mam objawow ciazy
Kochane ja z natury mam mega wielkie piersi (75FF), a teraz czuję jak mi dalej rosną, bolą, swędzą...ale ujędrniają się jakbym znowu miała 20 lat Tylko z biustonoszem znowu będę miała problem.
ja też mam problem ze stanikiem, noszę 85DD , 23lata, i dalej rosną, byłam w sklepie dla kobiet ciązarnych i nawet tam nie mieli rozmiaru E czy F staników dla kobiet karmiących czy w ciąży, to jest niesamowite
Z cyckami to mam masakrę przed pierwszą ciążą miałam 70A a po 75DD teraz mam 75E ale jak ważę tyle ile mi odpowiada to mam naleśniki, teraz się roztyłam więc cycki pełniejsze są no i od ciąży pewnie urosną, więc nie chcę myśleć dokąd będą mi sięgały jak schudnę pewnie po kolana a taki mam murzyński kształt więc ble
Ja już ledwo mieszczę się w 75G, a to dopiero początek Dla biuściastych mamusiek polecam staniki z Alles, kupuje od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Mają też specjalne linie dla mam Niestety nie mają chyba salonów, za to sklep internetowy alles.pl
Ja kupilam na allegro stanik do karmienia z alles. Straszny bubel. Czarna koronka na rozowym tle stanika-farbowala to rozowe jak I moje bluzki kiedy przecieklam. Ponodilam dwa dni I wylazly druty. Nie oolecam stanikow alles. Straszna szmira.