reklama

Wątek zakupowy dla Mam:)

reklama
A ja trochę z innej beczki :-) zakupiłam kółko poporodowe. Super sprawa jak słyszałam od mamusiek po porodzie. Sama mama-połozna powiedziała że wiele pacjentek na oddziale sobie bardzo chwali. Wsadza się pupsko i łatwiej po nacięciu czy też bez.

Kółko połogowe koło poporodowe pierścień siedzenia (3179804840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3179804840.jpg

Załączniki

• 3179804840.jpg
    3179804840.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 97
A ja słyszałam, że krew wtedy nie krąży jak trzeba, ale to pewnie dlatego, ze sie zawsze jakis sceptyk znajdzie :)

Wiesz to się nie siedzi cały czas w tym dupskiem tylko łatwiej jest wstać do pionu albo unieść się do karmienia. Koleżanka nawet do auta pod koniec ciąży sobie zabierała i tak jeździła bo było jej wygodniej :happy2:

Nie no może być walizka, u mnie na stronie szpitala zaznaczone żeby jednak walizek nie brac a torby najlepiej reklamowe. Sądzę że chodzi o to żeby sali walizami nie zawalać. Ale nie raz widziałam tatusiów z torbami czy walizeczkami, kwestia jest chyba tylko taka żeby nie przesadzić ale się jednocześnie zmieścić. Podobnie jak Rojku myślałam o torbie sportowej, łatwiej mi upchnąć w niej rzeczy. No zobacze, pewnie do niej wrzucę swoje rzeczy (sam szlafrok zajmie pewnie polowę) a Alę spakuję w coś malutkiego, choćby i torbę reklamową. Grunt żeby na pierwszy rzut mieć rzeczy dla siebie.

Ulka - fajnie, że w twoim szpitalu masz takie informacje ;) Na stronie mojego nie ma absolutnie żadnej wzmianki na temat tego, co zabrać a czego nie na porodówkę;/ Żenuła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry