reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

midnight ja ecco kupowałam za 159zł, ale ja kupiłam we wrzesniu i ceny były niższe, kupiłam 23 Zosia ma sporo w nich luzu, u nas na bank ten rozmiar na cała zime starczy, chyba Zoska romiar stopy odziedziczy po mnie bo ja mam 35

reklama
ivaz-ja tez byłam mysli,ze 23 ale bylam wczoraj w ecco, kobieta mi zmierzyła na podstawie wkładki w bucie, tyle ile stopa była odcisnieta i wyszło 14cm a kozak 23 ma 14,5cm, rozm 24 ma 14,9 cm wiec chyba te beda lepsze.

Sara my mamy takie puzzle dwuczęściowe chyba nawet takie same, mamy pojazdy i zwerzęta Kuba je uwielbia :)

co do podróbek lego to kurcze fajne i tanie, ale jakoś mnie nie przekonują, większe zestawy na święta czy urodziny, dzień dziecka to na bank kupię oryginalne, a podróbki może tak bez okazji, ale nie wiem

ja kupiłam geoxy za 180zł ale kilka miesięcy temu :) rozmiar 24

a dziś babcia kupiła Kubie bajki na dvd Tomek i przyjaciele, na mikołaja ale już dostał, bo to chyba największy fan pociągów ;p żeby tylko kolejarzem nie został ;p

Agnesia mamy tez Tomka i przyjaciele i Marti bardzo lubi tylko wstanie rano już krzyczy tom,tom my mamy w sumie 5 płyt już :tak:
My mamy ecco i bartki ale bartki jeszcze za duże rozmiar 22:-p
A mi te podróbki klocków podobają się i być może kupię takie zoo:-)

maniulka nie chodzi mi o to że to podróbki, tylko o to że dużo osób, które mają te klocki już dłużej mówią, że one po prostu są słabej jakości, ludziki i zwierzaczki się rozwalają na części, a klocki też pękają :/ dlatego nie wiem czy kupię jakiś tańszy zestaw

te bajki co babcia dziś kupiła Kubie to zestaw trzech płyt więc szał ;p

midnight 23 to jest dł wkłądki 15 cm z resztą zobacz na dole tej strony jest rozmiarówka ecco w cm OutletStore.pl, ja zmierzyłam swoje 23 i jak nic wychodzi 15 cm, wg tej tabeli 24 to 16 cm

ja dla mojej kupowałam jesienne rozm 23 w ecco, a na zimę powiedzieli że powinnam kupić 24, ponieważ zimowe mają rozmar większy niż pozostałe. i przy mnie mierzyli i faktycznie te które my kupiliśmy to zimowe 24 mają 15 cm i jesienne 23 również mają 15 cm :)

Eve-no fantastyczna ta kuchnia normalnie!

Ja mam tak zryty humor ze w akcie desperacji kupilam julicie taki wozek dla lalki:
Najgorzej ze nie jestem pewna czy dziecku 3-kolowcem bedzie sie dobrze jezdzic...
W zlobku dzieci maja dla lalek tylko 4-kolowe...

Wózek sportówka dla lalek Mamas&Papas używa (1310427703) - Aukcje internetowe Allegro

Musze zrobic szlaban na allegro na ten miesiac,dosc juz jej ******* nakupowalam ehh.

Podobal mi sie tez ten-ze wzgledu na bardzo funkcjonalna wg mnie regulowana wysokosc raczki-wozek rosnie razem z dzieckiem:

http://allegro.pl/wozek-dla-lalek-3-kolowy-spacerowy-super-cena-i1313470566.html

tylko troche za rozowy;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry