reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ale czy na dlugo te 2 poziomy sie jeszcze przydadza?To troche hjak z gondolkami;-)Jeszcze ze 2-4 mies i moze dzieciaki nam zaczna siadac:tak:Ja kase bede miec najpewniej dopiero we wrzesniu a wtedy moja Julita bedzie miala 7 mies!Aaaaa i zalezy czy lozeczko jako lozeczko czy jako kojec-u nas jako kojec wiec daruje sobie 2 poziomy:cool2:

reklama
W drewnianym tez mamy 3 poziomy i Juli spi na srodkowym-chocby dlatego ze kopala w przewijak i zaczela lapac sie karuzelki-balam sie ze na glowe ja sobie zrzuci:-D:baffled:

no tak, Sara też ma rację. ja miałam turystyczne łóżeczko miesiąc temu i dwa poziomy sie przydały ale za miesiąc to nie wiem... chociż wyżej zawszecieplej maluszkowi...szczególnie w domku kempingowym. ale jesli jako kojec to wysarczy jeden poziom

Ja używałam w czerwcu więc tymbardziej mi się przydały te dwa poziomy. Jeśli Karolka jedzie teraz to myślę, że jeszcze jej się przyda. Takie regulowane łóżeczka, te najzwyklejsze nie są droższe od tego co pokazałyście.
Co do łózeczka w domu, ja jeszcze nic nie obniżałam, Ada się nie wspina jeszcze i sama nie siada więc luz.

Dzięki za rady dziewczyny!
Zastanowiłam się i chyba jednak wezmę to tzn bez 2 poziomów. Teraz jedziemy na krótko więc kilka dni nie zrobi różnicy jak Gabula będzie spała na dole. A kolejne wyjazdy będą później więc wtedy na pewno już ten wyższy poziom nie będzie potrzebny. A zresztą kolorki tych łóżeczek są śliczne:tak:

Co do łóżeczka drewnianego Gabula ciągle na najwyższym poziomie śpi. I nie wiedziałam że jest jakis limit wagowy odnośnie poziomów bo moja Pchła waży już prawie 8 kg więc może powinnam ją na niższy poziom przenieść

karolka - w drewnianych może nie ma limitu...
ja mam na codzień łóżeczko turystyczne Graco i tak jest napisane na krawędzi łóżeczka.

Ja tez zamierzam kupić takie łóżeczko i używać tylko jako kojec, ale jeszcze ten zakup odłożę w czasie - to z żyrafką jest śliczne!:tak::tak:

Właśnie wróciliśmy z zakupów i kupiliśmy w Smyku łóżeczko turystyczne z dwoma poziomami, kolorowe...:-) cena ciut większa od tej z allegro ale widzieliśmy na żywo i jest stabilne i kolorowe.

A tu fotki:

reklama
a u nas chrzciny za pasem i tak się zastanawiam, czy jesli ktos zapyta prosić o krzesełko do karmienia... czy to nie za wcześnie?? no i boje sie troche bo w leżaczku mała nie chce siedzieć a jak w nim tez nie będzie chciała??

Do góry