reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara fajne te kojce, ale ja kojca też nie kupię, miałam jak Oskar był mały, wogóle nie chciał w nim siedzieć, wył jak tylko probowałam go wsadzić.
Mam łóżeczko turystyczne, ale my go używamy na codzień do spania.

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki śpią w takich śpiworkach,
ŚPIWÓR ---- ŚPIWOREK NIEMOWLĘCY ------ MIŚ (713871728) - Aukcje internetowe Allegro
czy nie za bardzo ograniczają ruchy dziecka, bo moja ciągle w nocy sie wierci raz spi na boku raz na brzuchu i ciągle jest odkryta

reklama
Madzik faktycznie o dziwo wiekszosc kojcow na necie (tych niedrewnianych) jest mala!Przeciez sa ludzie z wielkimi mieszkaniami (moja tesciowa chociazby ma sam salon+aneks cos kolo 80m2) wiec tez mnie to dziwi.Duzego kojca z podloga nie znalazlam,najwiekszy NIEDREWNIANY kojec poki co to 110 x 110 :

NOWOSC KOJEC 110 x 110 + MOSKITIERA POLECAM !!! (712938643) - Aukcje internetowe Allegro

Dlatego ja zdecydowalam sie ze lozeczko turystyczne bedzie za male na kojec bo one maja zazwyczaj 110 x 60 (takie przecietne) co daje powierzchnie 6600 a jednak taki 110 x 110 to juz 12100 wiec prawie 2 razy wiecej!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aha,jeszcze dopisze ze sie wlasnie zastanawiam czy to wogole jest przydatne taki kojec?Niby latem do ogrodu czy do pokoju i nawet znalazoby sie miejsce u nas w pokoju (taki uklad pokoju ze na szczescie kojec nawet duzy wszedlby luuuzem).
O zabawkach mi nawet nie mowcie-Julita ma ich tyle ze juz nie wiem gdzie je wsadzac,narazie laduje do wiader na zabawki takich specjalnych.Taktoby je w kojcu miala i sie z nimi kisila a nie walaly by sie po pokoju:-DTylko no wlasnie,czy taki kojec sie przyda,oto jest pytanie.Na pewno nie siedzialaby w nim dlugo i czesto,tylko jak nie moglabym miec jej w danej chwili na oku.

no właśnie porazka:baffled: same małe te kojce:baffled: chyba pozostaje poszukac drewnianego:-(
A ja chciałam większy bo własnie mi sie wydaje że nawet taki 110x110 to i tak mały.. Jak patrze na lóżeczko Oliwiera to jakoś nie umiem sobie go wyobrazić aby w nim miał sie bawić ze swoimi zabawkami.:baffled:Sara łóżeczko turystyczne jako kojec odradzam:tak: lepsze te kwadratowe juz..

A czy się przyda? mi napewno bo tak jak Mirka mam duży salon i pełno różnych pierdoł tez na podłodze stojcych a najgorzej mnie przeraża kominek.

A mnie strasza kable bo nie wszystkie sa pochowane gdyz nie kazdy kabel da sie schowac!nawet jeden przedluzacz jest na wierzchu z wtyczkami.Takie niby nic ale najwiecej wypadkow dzieje sie w domu.

Ale wiesz co Madzik,ale te drewniane to sie chyba dlugo montuje i demontuje?No i co jak upadnie i glowka walnie?Ja bym chciala cos miekkiego i os co rach ciach szybko sie sklada-np jak bede odkurzac czy chciala grata z widoku sprzatnac to zeby sie w mig zlozylo.

Mojego m kolega mieszka tutaj z zona i synem i obydwoje pracuja a malym zajmuje sie dziadek i raz dziadek przysnal i jak sie obudzil to Macius powywalal caly popiol z kominka a malo tego wysmarowal i sciany w salonie sadzami:szok::szok::szok:Macis mial wtedy 1,5roczku czy troszke wiecej.

Nawet nie patrzylyscie jaka zabawke chce kupic Szymkowi!:-(

reklama
ewelcia - żyrafa fajna :tak:

ivaz - Jasiek nie chciał w takim śpiworku spać. teraz ma kołderkę taką trochę większą, to nie jest w stanie całkiem się rozkopać
ze śpiworkiem spróbuję jeszcze w zimę:tak:

Do góry