reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

jaka mam takie wymagania jak SARA tylko że może być i 2 rączki, przekładana nie musi byc.
Musi być jednak dosyć szeroka aby wygodnie w razie czego mozna było sie w niej przespac.

aaaa i rozkladane do pozycji leżącej.
Kosz nie musi byc duzy..

Cena też do 800, bo sądze że czekać mnie będzie i 3 wózek mega lekki i prawdziwa parasolka.:tak:

reklama
Dziewczyny co do pieluch jednorazowych to wam nie powiem co jest tanio a co w danej chwili w marketach w promocjach bo ja nie kupuje pieluch wcale tylko mi przynosza-powaznie mowie.Kto nas odwiedza to ma w reku pieluchy na wejscie:-DMam 2 paczki "oczekujace" a ide o zaklad ze w piatek dojdzie kolejna paczka.Tym sposobem chyba juz wszystkie firmy pieluchowe przetestowalam i jak dla mnie wiekszosc jest dobra.Julita nie ma i nie miala nigdy zadnych odparzen czy czerwonej pupy.Sama kupilam o ile pamietam tylko pierwsza paczke bella happy newborn zanim mala sie urodzila:tak:

Co do wozkow-ale rozkrecilyscie temat!Podoba mi sie ten Peg perego aria oh.
Ja mam wymagania takie:
-lekki (max 9 kg?)
-1 raczka
-amortyzacja chociaz w stopniu srednim
-typ bardziej parasolki
-4 kola
-wygodne siedzisko
-siedzisko rozkladane minimum do pozycji pollezacej a najlepiej do lezacej
-regulowany podnozek
-ladny ZYWY kolorek (nie musi byc pomaranczowy:-D)
-cena na dzien dzisiejszy do 800zl (zobaczymy po chrzcinach jak bedzie dalej z kasa)
-dobra bylaby przekladana raczka ale wiem ze o to ciezko w parasolkach

Nie wiem czy wszystko juz wypisalam.Jak nie chcecie meczyc dziewczyn na watku to chetnie poslucham propozycji na priva.Pomozecie mi cos upatrzec?Juz troche wozkow przez was zaproponowanych mi sie spodobalo:tak:

Saro, ale ci dobrze z tymi pieluchami, chociaż mi te pampersy sponorują teściowie, parę groszy zawsze zostaje w kieszeni.
A co do wózka to aria spełnia wszystkie twoje wymagania, jest śliczna, lekka i fajnie sie prowadzi
Myfa, tak pieluszki widać z daleka, jak będziesz szła od strony dworca to 2 alejka wzdłuż Al. Zielenieckiej, stoisko jest po prawej stronie

Co do husteczek to ja też używam Huggis pure, bo są nasączone samą woda i buzię też moge Adzie wytrzeć nimi, po innych tych zapachowych dostaje czerwonych kropek.

Sara, madzik, myślę że coś wybierzemy wspólnie, ale dziś to ja nie mam głowy - strasznie mnie boli :baffled:

nawet fajne....
tylko na opakowaniu jest napis ze powyzej 9 msc, a w opisie aukcji ze dopiero powyzej 3 lat :/

FONTANNA Z PIŁECZKAMI gratisy -wysyłka 8,50zł (710181263) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie wczoraj ogladalismy katalog z Argosa i moj m mowi zeby lepiej kupic ta zabawke malemu niz ta zyrafke;-);-);-)\I co myslicie zyrafka lepsza czy ta fonntana z pileczkami??

AAAA!!! ja już nie mogę słuchać o tych wózkach ;-):-D:-D zaraz się okaże że sama zacznę szukać...:-);-):tak:
Masz racje!!!
Ja chyba przestane tu zagladac:-D:-D

no ja w sumie tez o pieluszki chciałam zapytac...bo ostatnio testuje rozne marki...1 i 2 miałam tylko pampersy a 3 głownie pampersy...teraz kupiłam 4 pampersa i 4 huggies clasic, ale wydawały mi sie jakies duze i wczoraj kupiłam huggies premium 3-bo one sa do 9 kg niby...i sa nawet fajne, sztywniejsze od pamperków, ale niezłe....no ale nie o to chciałam zapytac...chodzi mi o te pieluszkomajtki-i pampers i huggies robia takie cos...czxy któras juz próbowała? bo pierwszy rozmiar to 4 i niby od 7 kg...
widzialam takie pieluchomajtki w tesco i tez sie zastanawialam od kiedy mozna ich uzywac???
Mose wlasnie wtedy jak dziecko zaczyna siadac na nocnik;-)

Pewnie, koniec tematu o wózkach przynajmniej na jakiś czas;-)
To ja się zapytam o pampersy,otóż mi przywozi pampersy fecet z niemiec nazywają się "baby dry" są pakowane w kartonowe pudło a w nim 3 paczki po 44szt, płacę za nie 80 zł, czy widziałyście gdzieś u nas te pieluchy, bo chciałam się zorientować ile u nas kosztują??? Bo ja ich nigdzie na sklepowych półkach nie widziałam:no:
super sa te pampersy :baby dry" my ich ostatnio ciagle uzywamy mam jeszcze 2 duze pudla i jedno mniejsze!!!
Ja place w promocji za tyle samo sztuk co Ty 15e to jest troche ponad 60zl;-);-);-)

Ja używam ich i w dzień i twierdzę ze lepszych przy najmniej dla mnie nie ma, są tak cieniutkie, że nie krępują dziecku ruchów.
Dziewczynom z Warszawy moge dać namiar na te pieluszki
zgadzam sie co do tych pampkow.
Tylko jedno co mi sie w nich nie podoba to to ze czuc przez nich bardzo mocz,tak samo jak przez te z aloesem.:baffled:ale przez te z aloesem gorzej jednak czuc:baffled:

Co do husteczek to ja też używam Huggis pure, bo są nasączone samą woda i buzię też moge Adzie wytrzeć nimi, po innych tych zapachowych dostaje czerwonych kropek.

Sara, madzik, myślę że coś wybierzemy wspólnie, ale dziś to ja nie mam głowy - strasznie mnie boli :baffled:
nie lubie tych husteczek,dla mnie sa za sztywne i malo nasaczone-no chyba ze w PL sa lepsze.
Tak samo w PL jak bylam kupilam pampersy husteczki i jak dla mnie tez sie roznia od tych co tutaj kupuje!!!
Te tutaj sa miekkie fajnie nasaczone i nie takie sztywne jak w PL

w Polsce sa bardzo nasaczone :-)

ja mam taka fontanne tylko playskool firmy jak dla mnie jest super.....i Hubio tez sie nia super bawil...teraz jeszcze czasem po nia siega a ma 3,5 roku....

Modroklejka własnie też zaczęłam patrzeć na Graco, Myfa chyba kiedyś pisała ze sa nawet nawet:tak: W sobotę uderzam do sklepu aby je poogladac.. Ale na allegro jest ich mało w porównaniu z innymi...

rzeczywiscie wątek o wózkach tutaj wiedzie prym:-D
Widze ze duzo z Was zastanawia sie lub juz zmienia wózki na inne. Chyba tylko ja na razie pozostaje przy swoim x landerze:rofl2:

reklama
madzik-na allegro jest masa modeli niedostepnych w polsce...wiekszosc z usa...
mnie sie generalnie graco podobały ale maz je zdyskfalikikował za małe i niepompowane kolka i nie za wiele miałam do powiedzenia bo u nas to on wybiera fury:-D:-D:-D

Do góry