reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ostatnio u mnie w komisie z dzidziowymi rzeczami stał Mutsy czerwony cały komplet za 820 zł muszę powiedzieć że wyglądał rewelacyjnie ktos naprawdę dbał mówiłam o nim mężowi to kazał go brać w sumie już sie napaliłam ale okazał sie dosyć ciężki atak jak pisałm szukam czegos naprawdę lekkiego.Ale chyba ten włąsnie wózeczek podoba mi się najbardziej ale wygląd stawiam na 2 miejcu :baffled:

Dziewczyny a czy Wy nie obawiacie się trochę kupować nowe wózki już teraz. Chodzi mi o to, że taki wózek przez te kilka miesięcy jednak będzie stał i czekał a gwarancja mu ucieka .... Każdy wierzy, że inwestuje wprawdzie w dobry wózek, ale wiadomo, że nigdy nic nie wiadomo i szkoda, żeby taka gwarancja sobie po prostu ot taka przemijała ..... ?

Mi nie zalezy na gwaracji;-),wzielismy gondolke,torbe i spacerowke .W pierwszej ciazy zrobilam to samo kupilam wozek miedzy 5 a 6 miesiacem ..pozniej nie bylo czasu ani sil na zakupy.Zreszta co tu gadac ..dziecko kosztuje wiec rozkladamy sobie zakupy w miesiacach aby nie tak od razu wszystko na raz.Mam spacerowke Quinno podobna po corce,ktora wazy niecale 3kg wiec mysle ze szybko w nia przejdziemy.Gleboki potrzebuje tylko na pol roku no moze dluzej.Moja siostra stara sie o 3 -cie dzidzi wiec bedzie dla niej jak znalazl:-)wiec inwestycja pojdzie w rodzinke.Inaczej bym go nie kupila,ale naprawde sprawdzalam w sklepie i prowadzi sie bosko:-).

My planujemy kupic wozek po swietach.Oladalismy w niedziele w sklepie ale byl strasznie maly wybor,mysle ze jednak w styczniu bedzie wiecej.Jeszcze sie nawet nie zdecydowalam jaki chce,ostatnio prowadzilam kolezanki Cossatti czy cos takiego ona dala za niego 700euro i jak dla mnie lipa.Ma skretne kulka z przodu ale strasznie zle sie prowadzi ucieka na boki.
A myslalam ze ze skretnymi kulkami sa lepsze fury.:crazy::crazy::crazy:

A ja właśnie czekam na kuriera bo dzisiaj ma dojść mój wózek.Wolałam kupić wcześniej bo to różnie bywa.W poprzedniej ciąży gdzieś od ok.28-30 tyg.musiałam jak najwiecej leżeć a nie chciałm żeby mój mąż sam wybierał wózek.Niby wszystko można zobaczyć w internecie ale ja wole jeszcze sama obejrzeć i dotknąć w sklepie.

A poza tym pierwszą i drugą córkę urodziłam w 36 /37 tyg.Teraz może być podobnie ,wiec dla mnie miesiąc prze terminem to już byłoby za póżno.

reklama
Do góry