reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczynki a ja tak ciągle przeglądam najróżniejsze modele i oferty wózków i się zastanawiam, co to znaczy, jak piszą, że koła są łożyskowe, i co to znaczy i jak wygląda, czym się różni od "normalnej" spacerówka kubełkowa ....

reklama
Dziewczyny czy już kupowałyscie posciel do łóżeczka czy macie może już jakąs na oku a może jakies sprawdzone dobre ja znalazłam cos takiego całkiem ładna ŚLICZNE POŚCIELE 5cz MINI-MINI NOWA KOLEKCJA!! (491602810) - Aukcje internetowe Allegro z synkiem miałam firmy drewex ale teraz widzę że cos mizerny wybór mają :baffled:
ja już mam zamówioną i płynie do mnie powinna być przed świętami taką:
Cotton Tale CBC - LDRP - Lemon Drop Crib Bedding Collection
zamówiłam pościel: kołderka, prześcieradło, ochraniacz, falbanka oraz dodatkowo zamówiłam poduszki , torbę na zabawki torbę na pieluszki oraz karuzele.
a bardzo duży wybór pościeli jest tu z firmy gluck:
Olenka

Ostatnia edycja:
maniulka bardzo ladna ta posciel ja jeszcze nie zamawiałam dopiero w styczniu albo w lutym bo jak narazie to lipa z kasą... w grudiu wózek będę kupować :sorry:
ostatnio w tesco moja mama kupiła mi 7 par bodów za 20zł z cheroke bardzo fajna bawełna polecam :tak: i bratówka mojego męża tez ich używała dla małej i mówiła że są super i po praniu nic się z nimi nie dzieje :happy:
ja mam jeszcze sporo rzeczy do kupienia a czasu coraz mniej...:-D;-)

ja chce mieć pojemnik na pieluszki żeby je mieć pod ręką przybornik mi nie bedzie potrzebny ale chciałam taką wiekszą kieszeć na zabawki .....ale typowo dekoracyjne... baldachim będę miała ale z mojego welonu ślubnego

magda tez myślałam o tej pościeli tylko ja muszę kupić w zestawie 12 elementowym bo nie mam kołderki ani podusi :eek:
a co do baldachimu to tak jak mówisz zdania są podzielone mi się podoba i chcę żeby dzidzia miała bo to ładnie wygląda :sorry::tak:

Ja właśnie nie chcę kompletu z kołdrą i poduszką bo jak już pisałam wcześniej zdecyduje się na domową kołdrę z puchu. :-) Choć początkowo też zastanawiałam się nad takim mega kompletem 12-elementowym. Obecnie optuję za 3 częściami, czyli poszewka na kołdrę, poduszkę i ochraniacz. Prześcieradeł i tak trzeba kupić minimum 2 sztuki, więc tak czy siak trzeba by było dokupić poza kompletem. A właśnie z baldachimu chyba zrezygnuję (zobaczymy jak Tomek postanowi, czy chce czy nie). Przybornik i falbanka do prześcieradła to też chyba będzie zbędny wydatek. :-)

reklama
Do góry