reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Podpisuję się pod słowami Oli.p buty najlepiej kupic jak dziecko już chodzi, a po domu najzdrowiej boso lub w skarpetkach z abs. Ja kupułam pierwsze buty jak Zośka zaczęła dosyć sprawnie chodzić.

reklama
super nocnik, widziałam go, podoba mi sie jeszcze nocnik FP taki ala prawdziwy NOCNIK MUZYCZNY FISHER-PRICE NIEBIESKI NAKŁADKA (928575157) - Aukcje internetowe Allegro
ogladalam go ale nie bralam,bo wiem ze dzieciaczki zamiast zalatwiac sie do niego to biora sline na palec i dotykaja spodu zeby muzyczka grala.
Mi zalezalo na najzwyklejszym....posadzilam go na takich zwyklych (bylo 3 rodzaje) i z kazdego zwiewal w sekunde a z tej zaby nie jest latwo uciec bo jest szeroka i wysoka:-D:-D:-D
Hmmm wydawalo by sie ze bedzie siedzial sporo,chociaz wczoraj w sklepie tak bylo a dzis w domu juz opracowal plan jak to zrobic:-Dsiedzi moze na nim 2sek i ucieka a jak chce go przytrzymac to sie drze:eek:

Dziewczyny jak wam się podobaję te bereciki na wczesną wiosnę do płaszczyka NOWOŚĆ! AŻUROWE BERECIKI NA WIOSNĘ - 7KOLORÓW (939302653) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacyjne....

Ja musz ecos na allegro poszukac dla mlodego bo tutaj kupic czapke to katastrofa.

Oli.p zakupy swietne

kupiłam wózek i.............. jestem zakochana. to był strzał w dziesiątkę, rozumiem Ivaz dlaczego tak chwalisz maclarena. na razie jestem zachwycona - kupiłam xlr
MACLAREN - TECHNO XLR - kolor COFFEE BROWN/POWDER PINK - 1szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
kolor z różowym - nie wiem dlaczego ale mnie powalił - a Zuzka wygląda w nim świetnie. gorzej jak się okaże że następne dziecko to będzie syn:) ale trudno, i jestem ciekawa bo podobno do niego jest miękka gondola - ale nie wiem czy warto ją kupować czy postawić na kolejny wózek:)

kupiłam wózek i.............. jestem zakochana. to był strzał w dziesiątkę, rozumiem Ivaz dlaczego tak chwalisz maclarena. na razie jestem zachwycona - kupiłam xlr
MACLAREN - TECHNO XLR - kolor COFFEE BROWN/POWDER PINK - 1szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
kolor z różowym - nie wiem dlaczego ale mnie powalił - a Zuzka wygląda w nim świetnie. gorzej jak się okaże że następne dziecko to będzie syn:) ale trudno, i jestem ciekawa bo podobno do niego jest miękka gondola - ale nie wiem czy warto ją kupować czy postawić na kolejny wózek:)

Justyna gratuluje świetnego wyboru, ten wózek kocha się od pierwszego prowadzenia, coś w tym wózku musi być skoro jest najchętniej kupowanym wózkiem na całym świecie mimo klasycznego designu, wg mnie jest ponadczasowy, stylowy a przede wszystkim bardzo komfotowy zarówno dla wożonego jak i ważącego.
Co do gondoli ja bym poczekała na następnego potomka i potem zdecydowała, a nuż znów będzie dziewczynka, a gdyby był chłopiec sprzedaz ten wózek z mała strata bo one i uzywane są również szybko rozchwytywane i mało traca na wartości, więc to dobrze zainwestowane pieniądze, żaden inny wózek sie tak dobrze nie sprzedaje własnie jak maclaren xlr
Justynko Eve zrezygnowała z płaszczyka i nie wiem czy trzymac go dla Zuzki czy wystawiac na allegro???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zgadzam sie z Oli i Ivaz, buty tylko na dwór jak mała będzie już chodzić chociażby za ręce

Ewelcia lepiej nie przytrzymuj go, bo później nie usiądzie więcej na ten nocnik ;-), moja bratowa też chciała koniecznie żeby mała siadała na nocnik, tak dla przyzwyczajenia i później mała nawet jak miała już 2 latka to nie chciała usiąść na nocniku, do którego przymuszaną ją gdy miała niespełna rok i musieli kupić inny nocnik :-)

Ivaz bereciki super, tylko właśnie czy one dokładnie przykryją uszka :dry::dry: bo ja uczulona jestem na gołe uszy .....
Justyna gratuluję zakupu, fajnie sie prezentuje ten wózeczek w tych kolorkach, tego różu nie jest za dużo.

Nie wiem czy to tylko ja jestem taka wybredna co do wózków:confused::confused::confused:

otóż, byliśmy w sobotę w hurtowni, oglądać wehikuły. To raczej mały sklep to i mały wybór spacerówek. Ale niestety w Siedlach są tylko 2 hurtownie z art. dziecięcymi :crazy:
Opowiem wam po krótce o każdym macanym wózku. :-D:-D:-D
Wózek WALKER 09' BABY DESIGN FOLIA+WYS= 0zł W-WA (935473110) - Aukcje internetowe Allegro
Ten mnie miło rozczarował, ślicznie się podbija, jest taki "mięciutki" mimo, że wydawał mi się plastikowy, ale Tomek powiedział "NIE" i w ogóle nie bierzemy go pod uwagę. Ma też bardzo krótkie oparcie, nie wiem czemu wózki z baby design maja takie krótkie oparcie :confused::confused:

Zszokowana byłam x-landerem Wózek X-lander XS spacerówka kolory 2010 - dostawa gratis - 449.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
Nigdy jeszcze tego wózka nie widziałam, obejrzeliśmy go z Tomkiem bardzo dokładnie, bo na 1 rzut oka spodobał się nam, to taki typowy wózek letni. ALE, fatalnie się podbija z Gosią w środku, do kosza na zakupy nie ma jak się dostać, jakiś większy wiatr czy deszcz i dziecko nie jest w ogóle osłonięte. Sprzedawca bardzo nam go zachwalał, że niby rama jest taka jak w maclarenie i że niby jest robiona w tej samej fabryce co maclareny i że waży tylko 4 kg, ale jakoś nie chce mi się wierzyć w te wszystkie "nowinki" Aa i oparcie ma regulacje na sznureczki jak ja to mówię, i ciężko je ściągnąć.
Mieli ogromny wybór wózków na 1 rzut oka podobny do espiro magica i tu zaczęlismy wybrzydzać :-D:-D:-D sprzedawca miał nas chyba dość, nie często trafiają się chyba tak niezdecydowani kupujący :-D:-D:-D:-D
dla przypomnienia pokazuje wam ten wózio Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (932371713) - Aukcje internetowe Allegro to oni mieli chyba z 6 takich, każdy innej firmy. Różniły się szczegółami i 1 się Tomkowi spodobał i chciał go brać zamiast espiro, miał bardzo głęboki podnóżek na nóżki (ale za to nie regulowany) i część budki dotykającej siedziska była na suwak, bo w espiro ten stykający się materiał jest niezszyty i jest taka dziura co bardzo nam się nie podba i odpycha nas od tego wózka.

No i doszliśmy do wniosku, że skoro jest tyle modeli tych wózków to musimy znaleźć taki, żeby miał konstrukcję stelaża jak na zdjęciu, 1 rączkę (a nie 2 rogi) i zszyte to miejsce o którym wspomniałam i dobrze by było gdyby miał głęboki podnóżek :-D:-D;-);-);-):tak::tak::tak:
Tak więc jeśli gdzieś zobaczycie wózek podobny kształtem do tego a nie będzie to ani espiro magic ani euro-cart lira to błagam linknijcie mi go, może to będzie ten mój idealny :-D
zamierzam jeszcze po siedlcach poszukać użytkowniczek cybexa callisto i zoopera waltza żeby ooglądać te wózki :tak:

ale post mi wyszedł :-D:-D

Mnie lekko nowy design forum "odstrasza",ale watek zakupowy to moj faworyt wiec tu sie poki co bede wypowiadac:tak:
Zakupy ubraniowe super:tak:
Ivaz-bereciki sliczne,chociaz jesli ma to byc cos co niekoniecznie zakrywa uszka to chyba fajniejsze kaszkieciki,sa taaaakie slooodkie,ale bereciki tez fajne:tak:
Justyna-najwazniejsze ze jestes zadowolona a o milosci do wozka juz si tu wczesniej rzopisywalam nie raz-uczucie dla ktorego warto miec upatrzony model wozka:cool2:
Magdalenka-ja tez bylam b.wybredna,nic mi sie nie podobalo wiec wiem jak to jest i jak sprzedawcy dziwnie patrza:-Dzaskoczylam sie tym x-landerem z twoich linkow-podoba mi sie bardzo (tak jakby troche podobny do cybexa tylko kolka inne i pare szczegolow) no i ten kolor chabrowy jaki ladny!Ale skoro jest slaby w uzytkowaniu to odpada,jednak przyjaciolce wysle ten link.Tez pierwszy raz widze ten wozeczek.

Inne watki mi sie mieszaja graficznie,mam b.dziwny uklad na ekranie tego forum-no kosmos jakis:no:
Narzie bede wiec stukac w zakupowym,co byscie mnie nie wywalily za nieudzielanie sie:-D;-)

Saro bo on fajnie wygląda na 1 rzut oka, i jak my byliśmy to jeszcze kilka osób go oglądało, ale ja wiem moich oczekiwań nie spelnil

reklama
Do góry