reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve pewnie jeszcze kwestie wózka przemyslisz bo do jesieni ful czasu ale teraz to mnie z szkokowałaś,pewnie do kolejnej zimy już żadna nie będzie miała tak dużego wózka a ty tu takie kolosy pokazujesz a przecież juz teraz masz fajny sprytny mały wózeczek,nasze dzieciaczki juz będa miały prawie po 2 latka czy wózek będzie taki konieczny???a co do pozostawienia dla drugiego,ja myslę że i tak pewnie bys sprzedała a dla drugiego będzie nowe szleństwo w kupowaniu wózka :-p:-p:-p
Oczywiście to tylko moje zdanie każdy zrobi jak uważa a wózek jest fajny i chwalony więc pewnie była byś zadowolona:-)

maniulka ja na zime zostawiam swojego slaloma, mam w pracy 7 koleżanek wlasnie z dwulatkami i wszystkie zgodnie twierdza ze ich dzieci jeżdzą jeszcze w wózkach, a zima to nawet dosyc często.
Moj maclarena, się nie nadaję na zimę a juz jak bedzie taka sama jak tego roczna to w ogóle nie ma opcji. Poza tym wszystkie te małe wózeczki nie sa tak komfortowe jak te większe, a do tego slalom wcale nie jest duzo cięższy od niektórych parasolek

reklama
moja bratowa też ma taki wózek a jej córka ma już 3,5 roku i w zimie jeździ normalnie, wygodne ma siedzisko i nawet taki wielkolud się tam mieści ;-)w parasolce raczej byłoby jej niewygodnie po śniegu z takim ciężarkiem w środku

To ze trzeba kupić inny wózek na następną zimę to już postanowione, bo carrera naprawdę jest wąska w barkach a slalom jest na tyle duży że i ja bym się tam zmieściła :-D Padło na ten ponieważ, stara miłość do 3 kołowców nie rdzewieje :-), a poza tym ten wózio ma wiele innych przydatnych dla mnie cech. Nie uważam by był jakoś specjalnie wielki, oczywiście jak na takie siedzisko i trzy duże koła to on nie może mieć mikroskopijnych gabarytów.

A no własnie widzicie co ludzie to opinie,mój syn tez jeździł w wózku do około 3 lat ale nie non stop a czesto jak wychodziliśmy to on dreptał a wózek ja pchałam albo on pchał,z wózeczka korzystałam najczęściej jak potrzeba była załatwić coś na szybko i wtedy sprawdzała się parasolka rewelacyjnie nawet zima nie było problemu tym bardziej ze zimy to raczej nigdy nie było(ten rok to jakiś wyjątek:-D)

reklama
jak ja Wam zazdroszczę tych zakupów dla dziewczynek, normalnie szaleństwo, jakbym miała córkę to bym zbankrutowała :sorry2: im więcej tych linków wklejacie tym bardziej mam ochotę zacząć kupować małe sukieneczki i słodkie bluzeczki :-p

Do góry