reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara na razie 4 ale zastanawiam sie czy jednak nei kupic tego trojkolowca na zime, bo boje sie ze zniszczymy nie swoj wozek, a zawsze to lepiej zniszczyc swoj ;p

magdalenka sprobuj moze sama zszyc, moja tez sie porwala, bo jest na rzepy i zawsze szarpie zeby odpiac :D a widzialam u bratowej ze ona miala posklejana fotlie, ale musi byc mocna tasma taka jak te dwustronne

reklama
magdalenka-facet w promocyjnej cenie mial 2 kolory-ten rozowy (wg mnie calkiem ladny) i niebiesko-szary.Bo oczywiscie kupilysmy przez allegro a nie w sklepie,gdyz jest o 200 zl taniej-jest roznica 600 a 800 zl prawda?(!).Ja wolalam roz (mimo ze rozu nie lubie to nabralam troche szacunku do tego koloru,zwlaszcza jesli chodzi o ciuszki bo nie myla wtedy julity z chlopcem no chyba ze jej kitki zrobie...) a maz zdecydowanie niebiesko-szary.Poniewaz mam postanowienie mu czasem ustapic,wzielismy niebiesko-szary (nasze auto jest granatowe wiec pasuje).Na allegro jest sporo aukcji niewiele drozszych od tej naszej z innymi kolorami tez.Jak przyjdzie to wstawie w niego julite i zrobie foty a kiedys julite w aucie w tym foteliku.Wreszcie skonczy sie przekladanie fotelikow z auta do auta,co bylo b.meczace.Jak np chcialam gdzies jechac z mama i Juli chociazby jakis park w lodzi) to czesto maz z rozpedu zapominal odczepic fotelik i jechal z nim do pracy.Teraz kazdy bedzie niezalezny.Aha,jeszcze chciala dodac ze kupilam u tego sprzedawcy na tej aukcji,tylko ze juz po jej zakonczeniu bo zanim sie zdecydowalysmy i ze sklepu wrocilysmy to sie aukcja zakonczyla
http://allegro.pl/show_item.php?item=1163010063
W sklepie one sa ponad 800 zl-na allegro od 600 (wlasnie ta promocja) do 700-750 takze warto
kupic przez allegro bo zostaje sporo w kieszeni.Tu nie ma tego koloru "cool blue" ale to jest taki granatowo-szary.I powiem uczciwie ze one sa duze ale z ta wkladka redukcyjna to powiedzialabym ze jak dla Julity w sam raz.Okaze sie jak przyjdzie.

agniesia-to niezle niezle 4 wozki:)Ja tez mam niby 4 ale tak naprawde w obiegu tylko 2.Reszta jest u rodzicow i tesciow.

kochane zmykam bo nie mialam w planach dzis siedziec na kompie,papa:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co do wozkow to jeszcze bym sobie Nune kupila, bo mi sie podoba baaardzo, ale moze przy drugiej dzidzi, kupie jakis taki wozeczek ;]
a i mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac moje Coneco, zniszczone jest, tylko po prostu go nie chce, nie wiem za ile go wystawic na allegro ;|

wlasnie kupilam taki cudny pociag, troche drogi, ale zabawki z drewna tak maja, a Kuba ostatnio co robaczy gdzies pociag to az skacze z radosci i krzyczy ciuciu!
TCHIBO!!! DREWNIANA LOKOMOTYWA OSTATNIA WAWA (1155871945) - Aukcje internetowe Allegro

a co do rozmiaru nogi to albo ja jej nie umiem zmierzyc albo ona tak szybko urosla, ostatnio jeszcze adidaski o wkladce 15cm, byly za duze, a teraz sa w sam raz, ze ledwo palca wepchne i to z wielkim bolem, ale inne co maja 15cm sa luzne, moze ze wzgledu na podbicie, nie mam pojecia ;|

Ostatnia edycja:
aha no to nie wiem, u nas zawsze wychodzi wiecej na stojaco, jak caly ciezar ciala przeniesie na nozke ;] tu w anglii w clarksie (moze w innych sklepach tez) mierza dziecku nozke, biorac pod uwage tez podbicie i tegosc i dopasowuja buty, ale nigdy, przenigdy nie sprzdadza buta o numer za duzego, na tzw. 'pozniej' jakbym chciala teraz kupic Kubie na zime, to by mi nie sprzedali, chyba ze w rozmiarze na teraz ;]

Agniesia tutaj tak samo,mozesz tylko i wylacznie kupic buty na "teraz" i tez w Clarksie w innych sklepach jakos szczegolnie nie zwracaja na to uwagi.

Szalejecie z wozkami....ja mam tylko 1:sorry::rofl2:

Sara a Ty czemu zakupilas az dwa nowe?

reklama
Bo jak spał to troszkę " dodałam " dlatego teraz jak ustał wyszło mi tak samo :-)
Może nie będę kupywac butów przez internet tylko normalnie w sklepie. Chyba to będzie dobre rozwiązanie. Sama przymierzę i zobaczę, niestety u mnie nie ma że w sklepię mierzą nóżkę.

Do góry