reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona możliwe ;p mi się szczegóły nie rzucają w oczy ;]

Kitki a w H&M nie ma już kurtek i spodni żeby coś skompletować, byłam ostatnio ale na zimówki nie patrzałam w ogóle

reklama
agniesia-fajne zakupy, nie masz problemow z zalozeniem tych rekawiczek malemu? Bo ja sie nad tymi zastanawiam ale za nic nie moglam jej przymierzyc bo ten suwak jeszcze trzeba zasunać, kupilam takie do lokcia na gumce, tez z h&M

kupiłam młodemu taki zestaw podstawowy lego duplo w Auchanie za jakieś 80zł
LEGO DUPLO 5486 PODSTAWOWE KLOCKI 90 szt. JoyToys (1255501902) - Aukcje internetowe Allegro
i książeczkę Tomek, z serii Tomek i przyjaciele, bo Kuba po prostu uwielbia tą bajkę, więc trzeba skompletować całą serię :D a lego duplo też jest dodatek tomek i przyjaciele, więć kupimy mu na gwiazdkę, bo dość drogi jest ;] KLOCKI LEGO DUPLO 5544 CIUFCIA TOMEK - Kraków (1271016302) - Aukcje internetowe Allegro

a znalazłam takie rajstopki jeszcze, fajne bo mają ABS'y ale nie wiem jak z ich jakością czy mi się nie rozejdą po praniu :/
http://allegro.pl/yorker-rajstopy-abs-rajstopki-bawelna-92-98-szybko-i1260464752.html

Ostatnia edycja:
Agniesia ja mam te rajstopki z firmy yoker - dostałam od szwagra albo teściowej.
Rzadko ich używalismy, rozejść się nie rozeszły ale sie zmechaciły. Niewiem czy to może dlatego że Gosia w rajstopach lubi chodzić na czworaka jakby raczkowała;-)

dzięki jeszcze raz za linki:-)
co do spotkania to w tym tyg nie dam rady bo mam meksyk i w domu i w pracy i z robotnikami ale jak sie ogarne to moze w przyszlym? Chetnie bym przymierzyla Agniesia ten tchibo a i z Tobą Iwona tez chetnie bym sie spotkała:-)

reklama

Załączniki

• DSC04073.jpg
    DSC04073.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Do góry