reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iwona - tanio:tak: my ostatnio kupilismy za 20zł 4pack i tez bylismy zadowoleni, paweł mowil ze sie opłacało, po ile sa normalnie to nie mam pojecia bo ja na zakupy nie jeźdze, pawełrobi i wstyd sie przyznac ale czasem nie wiem co ile kosztuje:zawstydzona/y:

Kitki szczerze to ja też nie wiem ile kosztuja chusteczki, jak robie zakupy poprostu wkładam do koszyka i tyle teraz się zastanowiłam ze ja nawet nie wiem ile kosztuję chleb???

Iwona 3,50 za sztukę to naprawde taio, ja kupuje chusteczki biedronkowe i one są po 3,99 więc pampersowe w tej cenie to naprawdę bardzo atrakcyjna oferta:tak::tak:

hihi, Ivaz u mnie chleb po 1,80 - podrożał o 30 groszy od września :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
30 groszy na bochenku to b. duża podwyżka :wściekła/y::wściekła/y:

ja juz od dłużeszgo czasu kupuje chusteczki DADA z biedronki sa super.......i cena niska

co do chleba to u nas masakra cena dochodzi nawet do 4 zł..... za zwykly cos kolo 2,60 zł.... ja staram sie kupować dzieciom orkiszowy , ale chociaz razowy... bo białej waty nie lubie...zresztą jak tak dalej bedzie to niestety i na to biało g... bedzie trzeba sie przestawic..... :-(

ubrania, buty wszytsko ma szybko zdrożeć......masakra

Myfa- ja też od dłuższego czasu kupuję DADA z biedronki i tez jestem zadowolona!!! ostatnio dostałam "w spadku" pieluch biedronkowe i teraz z nich korzystamy, uwielbiam pampersy, ale teraz wszystko tak poszło w górę, że się zastanawiam czy na te z biedronki się nie przerzucic, w końcu Szymon nie jest już taki malutki i pupcia mu się nigdy nie odparzała...

Iwona- no własnie oglądałam te bluzeczki co kupiłaś i uważam że są śliczne, i ta cena!!!! OKAZJA!!!

A do nas wczoraj przyszedł list z tą czaką którą zamówiłam na allegro i też jest REWELACYJNA!!!! Szymon przesłodko w niej wygląda!!! i jakościowo tez jest super.

o taka-beżowa

http://allegro.pl/jesien-zima-czapka-polar-zajaczek-48-50-i1252142142.html

reklama
chleb za 1,80 to najtańszy o jakim słyszałam :D u nas coś koło 2,20 chleb kosztuje i to zwykły, ale ja chleba raczej nie kupuję, a jeśli już to mały ciemny albo tostowy, bo Kuba uwielbia tosty, bo chleba praktycznie nie jadamy ;|

chusteczki kupuję różne hugesa pampersa albo nivea wszystkie coś koło 5zł za paczkę, ale jak biorę w makro to chyba taniej wychodzi, nie wiem, nie przeliczam, bo i tak kupić muszę i tak ;]
a pieluchy tylko pampers ewentualnie biorę happy jak nie ma rozmiaru z pampersa, a nie chce mi się iść do innego sklepu ;]

Do góry