reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja właśnie dziękuję mamie, już planuje że kolejne będzie szyla dla maleństwa. Julek ma od babci kocyki minky pościele ochraniacz wkładkę do wózka i takie tam rzeczy nawet duże ręczniki fajne :)

A teraz mamy w planach Link do: Tipi – prezent na Dzień Dziecka - Twoje DIY zobaczymy czy się uda no i czekam czy ma być typowo chłopięce czy neutralne :)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja znowu zamawiałam na wszystko z imieniem a teraz bede szyła sama dla nowego dzidzi :)

O ten tipi tez chciałam uszyć ale sie trochę boje moze mamę poproszę :)

Keejti super ta stronka, Lubie takie, można sporo podgapic :-)

Co do minky to niestety czy tam stety dla mnie minky nie równe minky, te z USA najlepsze i niedostanie się u mnie takich jak chce konkretnie a te zwykłe mnie nie rajcuja.. Tu w ogóle marny wybór..

Ja minky kupiłam sam materiał na kocyk z allegro ale oznakowane że to niby oryginalne, mam też porównanie takiej zwykłej co się niby nazywa minky i to oznakowane ma jakość bez porównania. Tez lubie te strony motheratorka, mama wozi bardziej, matka prezesa sroka itp i mnie nie ma pół dnia

O Sroka super jest. Takie stronki są ekstra i czasem świetnie zapełniają wolny czas, nie tylko na czytaniu czy oglądaniu ale zmobilizowaniu, ze samemu tez można.

Z kocykami, chodzi też o to, że ja lubię te inne, nie koleczkowe. Wrzuce przykład.
Tu ciężko o takie..Wszystko mega oklepane..

Link do: Modern Minky Blanket, Baby/Child Blanket- Bold Aztec Blanket- Colorful Aztec- Stroller Blanket- Nursery Bedding- Size 42 x 35"

Link do: Chevron Minky Blanket - Gray Chevron Blanket - Gender Neutral Blanket - Baby Blanket - Minky Blanket Gender Neutral - Gray Chevron

Lilith mam znajomą która mieszka w Irlandii, a w tkaniny zaopatruje się za każdym razem jak przylatuje do PL :)
Ja też chcę większość rzeczy sama uszyć - kocyki, rożek, pościel do łóżeczka i do wózeczka..

Od kiedy myślicie zacząć kompletować wyprawki?:) Ja sporo mam, ale już się nie mogę doczekać chociaż drobnych zakupów :D No i jakieś listy wyprawkowe przydałoby się zbudować, no nie? Może w oddzielnym wątku, indywidualne listy każdej z nas? :)

reklama
Ja pierwszavrzecz kupie po prenatalnym, i jestem wręcz pewna,ze będzie to rozowe body :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry