reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Spokojnie macie czas ja w poprzedniej ciazy cała wyprawkę zbierałam po 8 sierpnia , termin miałam na 19 września, wczesniej miałam tylko kilka ciuszków .

Emka jak wroce to wrzuce zdjecie ale to takie hmm malo powazne bylo.

Ja po rozmowie z mezem. Doszlismy do wniosku,ze po scanie z plcia kupujemy powoli. Nie stac nas na to by na koncu wydac tyle na taki wozek,fotelik,lezaczek I cala zgraje drozszych rzeczy I najlatwiej rozlozyc to czasowo. Drobnostki to co innego ale nie rzeczy drogie. Jeszcze jestem przed wymiana auta I fotelika Dextera, starszej sie sezon konny zmienia a to drogi sport wiec musimy wydatki rozlozyc. No I jeszcze ta przeprowadzka..

Dziewczyny, ktore maja juz dzieci , moze w ramach pomocy dla pierworodek wspolnie zrobimy liste hitow i kitow wyprawkowych .Kazda pewnie kupila cos co bylo do bani i sie nie przydalo lub bylo badziewnej jakosci i kazda kupila cos co bylo genialne i przydatne .Sama zrobilam kilka udanych zakupow i tych mniej udanych tez , a z checia i teraz bym zerknela i zobaczyla co omijac w sklepach szerokim lukiem.

Juz trochę tego napisalysmy, wiec jak to spisać?
Bo trzeba brać pod uwagę to, że coś co dla mnie jest do niczego dla kogoś jest super i odwrotnie. Ja kocham rożki a np. Keejti są zbędne.
Jak zrobić wiec taka listę?

reklama
niech kazda wypisze co hit a co kit jej zdaniem z krotkim opisem dlaczego wlasnie tak a nie inaczej . Nawet jak cos dla jednej bedzie kitem bo jest za miekkie a woli twarde , druga bedzie wiedziala ze jest miekkie a takiego wlasnie szuka i znajdzie swoj hit :) Tu bardziej chodzi o marke , bo tak jak rozek np baby ono bedzie super , to rozek chicco bedzie tragedia . Juz nawet nie chodzi o to kto lubi rozki a kto nie :)

Do góry