reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jako że już jest późno, a wiadomość z prośbą o usunięcie konta już poszło, to powiem dosadniej, a może jak to ktoś określił wcześniej "bez litości, ze szczerością do bólu" - jesteście po prostu jebnięte. Dobranoc ❤️

reklama
Jako że już jest późno, a wiadomość z prośbą o usunięcie konta już poszło, to powiem dosadniej, a może jak to ktoś określił wcześniej "bez litości, ze szczerością do bólu" - jesteście po prostu jebnięte. Dobranoc ❤️
No tak jak mówiłam.
Przyszłaś, zrobiłaś gównoburze i sobie idziesz.
Wiele z Nas się tutaj kłóciło a później normalnie się zachowywałyśmy wobec siebie, jak coś nam nie pasuje to też sobie uwagę zwracamy.
Ale no tak jak Ty zachowuje się czysto rasowy troll. O to Ci chodziło. Tylko widzisz większość tutaj zaraz znowu ze sobą będzie pisało w innych postach a Ciebie już nie będzie.
Mam nadzieję , że administratorka szybko usunie Ci konto.

I Ty tak piszesz, matka matce?
What The Hell Wtf GIF by Amazon Prime Video

Nie przywyknę, eksperyment z forum dla przyszłych matek już mam oficjalnie zaliczony i na pewno nie zamierzam doświadczać wylewu tych wszystkich frustracji i złośliwości. Mam nadzieję, że każda przyszła i obecna mama, która to czyta, ma na tyle oparcia w codziennym życiu, że nie będzie musiała posiłkować się radami tutaj, przy okazji zbierając bęcki od niespełnionych mamusiek :D Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia ❤️
Jeszcze wrócę do tego.
NIESPEŁNIONE MAMUŚKI! To był cios poniżej pasa! Latami tutaj kobiety się starają o swoje pierwsze dziecko, przeżywają straty bolesne a Ty wyjechałaś z takim tekstem !
Tragedia !

Szybko rozszyfrowałaś ekipę, normalnie bystrzak z Ciebie 🤡
Coś tam pisałaś o wartościach przekazywanych dziecku, Ty może lepiej już nic nie przekazuj
basketball wives goodbye GIF by VH1

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry