reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zamkniety

reklama
Kira 24
Karolki
evelinakol
aneta456
mrozik_i
Natalia85
edyta80
NataK
Kludi
tomola
natalka_25
Madziara
wiki17082007
katrins
Antylopka
aniulka01
Ewelia

Kira pisalas ze dodalas mnie do listy,ale cos siebie nie widze:unsure:, wiec solidaryzujac sie z wami dziewczyny tez sie dopisze:-p

Kira 24
Karolki
evelinakol
aneta456
mrozik_i
Natalia85
edyta80
NataK
Kludi
tomola
natalka_25
Madziara
wiki17082007
katrins
Antylopka
aniulka01
Ewelia
luxik

Kira 24
Karolki
evelinakol
aneta456
mrozik_i
Natalia85
edyta80
NataK
Kludi
tomola
natalka_25
Madziara
wiki17082007
katrins
Antylopka
aniulka01
Ewelia
luxik
kama1102

Ale my baby lubimy narzekać:szok:

No trzeba Luxik z wielkiej wpisać bo nie bedzie mogła ponarzekać jak zamkną watek w poniedziałek:tak:bo nie wiem czy mam poprawiać czy tylko napisać żeby Kira pod koniec skorygowała:sorry2:

Luxik dodałam Cie do listy która wysłałam juz do Admina:tak:.Ewelia i Kama juz was dosłałam-mam nadzieje ze zdążyłam:-p

Ahaaa....Kira dzieki, ciesze sie ze pamietalas:tak: a rusz wateczek sie przyda za niedlugo:-D:-D,teraz sie smiejemy a chcialabym nas widziec kiedy naprawde bedziemy mialy powody do narzkania,oby bylo ich jak najmniej.

reklama
oj chetnie ponarzekam dziewczyny, chętnie... juz mi ten zal do swiata uszami wychodzi;-)

Do góry