F
fogia
Gość
Jadę sama z Filipkiem, mój tato, brat, ok sześciorga opiekunów i ok 90 kolonistów. ;-);-);-);-);-);-);-);-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i jeszcze to lotnistko,znaczy bardziej jezyk,nieznam angielskiego na tyle zeby sie dogadac a nawet zrozumiec co domnie mowia:-
i jak ja sobie poradze,pozatym sandrunia jeszcze chora,dalej boli ja troszke uszko i mam obawy jak to bedzie z cisnieniem podczas lotu,zeby ja niebolalo to uszko
wogle to mam duzo obaw... a wogle to sie ciesze ze lecimy,tzn z tych zakopow dla dziewczyn...
;-) poza tym czesto sie zdarza ze wobsludze rowniez sa Polacy(na Stansted pracuje moja kumpela i 3 innych Polakow ale nie wiem na ktore lotnisko wy lecicie)
no moze juz w trakcie lotow z nudow wiec wez jakies zabawki dla dziewczynek

... i Ty nam się tutaj tak nie stresuj, bo latanie jest fajne :-) i może się nawet okazać, że Ci się bardzo spodobało :-), ja uwielbiam ten dreszczyk emocji przy starcie i lądowaniu ;-)
, tak że głowa do góry ... będzie dobrze 

) zero nożyczek, pilniczków, zabawkowej broni (to ostatnie zapewne was nie dotyczy, aler byłam świadkiem jak mamusia z synami przez odprawę przechodziła i miała w torbie plastikowy pistolet).
:-) Ja wszystko wiem co moge gdzie spakować,wiem co mam mówić w razie "W" ale niebede wiedziała co mi odpowiadają

Jedziemy do przyjaciół na tydzień,wyjdzie po nas mąż mojej przyjaciółki
a lecimy na lotnisko London-Luton czy jak to tam sie pisze
Ale ja się boje lotu
:-( i to strasznie,mam lek wysokości i boje sie,jaies takie głupie nerwy:-( No i niewiem jak to bedzie z powrotem,ale bede zaczepiać polaków zeby nam pomogli,innego wyjscia nie mam,