reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wczasy z niemowlakiem

Na pewno będziemy przyjmować gości:tak: Czeka nas ocieplenie i otynkowanie domu jesienią a turyści to dobre źródło dodatkowego dochodu. Chociaż płacimy za to brakiem intymności i prywatności w domu bo jak by na to nie patrzeć to ciągle ktoś obcy po domu mi chodzi i nie mogę sie czuć w nim swobodnie:no: Najfajniejsze są rodzinki w naszym wieku z małymi dziećmi bo w dzień dzieciaki rozrabiają a jak zasną to my z ich rodzicami "rozrabiamy" drinkujemy i grillujemy:tak: Z jedną rodzinką cały czas utrzymujemy kontakt.
Ja też mam nadzieję, że kiedyś w końcu do Ciebie przyjadę. :-):-):-) Auto już jest, tylko te odległości między nami mnie przerażają.

Mój tato ma załatwić domek w strażackim ośrodku nad jeziorkiem przy granicy (j. Białe, to co kiedyś tynia była) Tak więc jak się uda to 2 tygodnie poplażujemy
No i ja mam cały czas nadzieję, że uda się pojechać nad morze.

reklama
Tylko że sezon zawodów kończy się pod koniec października i jest już bardzo zimno:-( A na pewno nie stać nas na wakacje za granicą. Ehhh muszę przeforsować chociaż parę dni nad morzem :tak:

Elma często jest tak, że w październiku po sezonie bardziej bedzie Ci sie opłacało polecieć na tydzien do Egiptu niż pojechac w ludzkie warunki nad nasze polskie morze gdzie pazdziernik jest juz mało przyjazny ;-)

A ja mam w marcu urlop i jadę do dziadka na wieś na kilka dni, bez dziecka oczywiście:-p. Także wczasy bez niemowlaka:-D:-D:-D.

Ja urlop mam od juta, całe 5 dni, potem w marcu też 5 dni, bo miałam do wykorzystania jeszcze stary.......
nigdzie nie jadę, chyba że po zakupy :-p

Elma, rozumiem powody przyjmowania gości. To dobry sposób na zarobek :tak: A wolne możecie wziąć jeszcze przed sezonem letnim, no chyba, żę wtedy też jest sezon jeździecki :confused:

My jednak chyba pojedziemy do kuzyna. Przeraża mnie tylko trasa, bo mamy ok 1300 km do pokonania :szok:

Monia ale te 1300 km to nie to samo co u nas. autostrady cały czas wiec mozna szybciej jechac, u nas taka trase to minimum 20 godz. trzebe by było jechac:baffled:

reklama
Monika, my do ciotki do niemiec mieliśmy 1200 km, zrobiliśmy to w 11 godz, z czego 500 km po polsce 7 godz:baffled:
jak macie dobre auto, pewnego kierowce, to 180km/h można jechać :-) (dla mnie J więcej nie pozwalał:-D)

Ostatnia edycja:
Do góry