• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wczesna ciąża

Rudzielec11

Fanka BB :)
Czesc, zrobiłam dzisiaj pod wieczór dwa testy z załączonego zdjęcia, kreska bardzo blada więc jeszcze będzie powtórka rano i pewnie w kolejnych dniach bo dalej uwierzyć nie mogę że coś widać :D możliwe żeby tak bladziutka kreska wskazywała na ciążę? Czy lepiej zaczekać i zrobić bete
IMG_20230110_193645.jpg

reklama
Właśnie tak się złożyło, że wczoraj rano jeszcze zanim zrobiłam te testy zamówiłam pakiet tak "w razie czego" 😅 więc pewnie zrobię jeszcze. Dzisiaj rano kreseczka też widoczna już szybko :) i tak pójdę na betę bo i tak czeka mnie trochę badań a dla pewności zrobię sobie badanie żeby sprawdzić progres

Właśnie tak się złożyło, że wczoraj rano jeszcze zanim zrobiłam te testy zamówiłam pakiet tak "w razie czego" 😅 więc pewnie zrobię jeszcze. Dzisiaj rano kreseczka też widoczna już szybko :) i tak pójdę na betę bo i tak czeka mnie trochę badań a dla pewności zrobię sobie badanie żeby sprawdzić progres

Załączniki

• IMG_20230111_072234.jpg
    IMG_20230111_072234.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 148
reklama
Już Ci pisałam w poprzednim poście,po co nakładasz te filtry na zdjęcie? Jeżeli będzie ciąża to kreski będzie widać gołym okiem. Na ostatnim zdjeciu jak dla mnie to kreska fabryczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry