reklama

Wczesna ciąża?

W czerwcu miałam dostać okres 20 dostalam niby dzień wcześniej całe życie mam długi okres bolący skrzepy a dostalam 19 czerwca nawet podpasek nie potrzebowałam tylko kawałek papieru i 2 dni miałam bardzo dziwne tetaz mam dostać 17 lipca potem 14 lipca itd

reklama
Betę powinno sie robić w dniu spodziewanego okresu albo bardzo blisko, wiec albo jest za wcześnie albo nie ma ciąży. Bo 17.07 to prawie za dwa tygodnie, wiec raczej w tym cyklu będziesz w okolicach owulacji, wiec ja bym ciąże wykluczyła, a test zrobiła dopiero jak nie dostaniesz okresu.
W czerwcu miałam dostać 20 okres dostalam 19 i to dziwny był bo krótki nawet podpasek nie potrzebowałam i zrobiłam 19 czerwca test 2 kreski

Zobaczę czy dostanę okres 17 lipca powinnam dostać ja miałam ciążę bliźniaczka 19 lat temu może to wydawać się śmieszne do 5 miesiąca miałam okres I nic nie tyłam nie wskazywało że w ciazy jestem nawet nie wiedziałam itd tylko na początku 5 miesiąca zaczal boleć mnie brzuch poszłam do ginekologa a tu ciąża

Wiesz, ja miałam plamienia, w ciąży schudłam ale beta była pozytywna i na usg dziecko też się rozwijało więc to nie ma nic do rzeczy.

Jeżeli beta jest negatywna to nie ma ciąży choćbyś ruchy czuła 🤷‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry