Witam. Zrobiłam dwa testy ciazowe. Jeden domowy z krwi drugi z moczu. Ja widzę delikatne kreski. Szukam porady. Testy zrobione 10, 11 dni przed miesiączka. Strasznie bolą mnie piersi. Zrobiły się bolesne i nabrzmiałe.
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
10-11 dni przed @ to bardzo wcześnie, chyba że miałaś tak wcześnie owulację. Powtórz test z moczu za 2 dni albo zrób betaHCG z krwi w laboratorium.Witam. Zrobiłam dwa testy ciazowe. Jeden domowy z krwi drugi z moczu. Ja widzę delikatne kreski. Szukam porady. Testy zrobione 10, 11 dni przed miesiączka. Strasznie bolą mnie piersi. Zrobiły się bolesne i nabrzmiałe.
Witam. Zrobiłam dwa testy ciazowe. Jeden domowy z krwi drugi z moczu. Ja widzę delikatne kreski. Szukam porady. Testy zrobione 10, 11 dni przed miesiączka.
Mam nieregularne miesiączki. Owulacje miałam dość wcześnie według testów oulacyjnych które robiłam. 5,6 styczeń. Dziękuję za odpowiedź10-11 dni przed @ to bardzo wcześnie, chyba że miałaś tak wcześnie owulację. Powtórz test z moczu za 2 dni albo zrób betaHCG z krwi w laboratorium.

Załączniki
bleucoco
Testy owulacyjne nie potwierdzają owulacjiMam nieregularne miesiączki. Owulacje miałam dość wcześnie według testów oulacyjnych które robiłam. 5,6 styczeń. Dziękuję za odpowiedźw przyszłym tygodniu chce wybrać się na betę.
NiebieskookaEM
Testy najlepiej robic jakoś 2 tygodnie po owulacji. Wcześniej może nic nie wyjść.
Lady Loka
PmsMartwiła mnie moja obecna sytuacja z piersiami. Strasznie bolą. Dlatego pozwoliłam sobie zrobić szybciej.

reklama
Dziękuję ślicznie za odpowiedzi za kilka dni spróbuję zrobić betę w laboratorium. Wtedy będzie wszystko jasne. Pierwsza ciaze poroniłam w trzecim tygodniu. Dlatego chciałabym zapobiec drugiej takiej sytuacjiWitam. Zrobiłam dwa testy ciazowe. Jeden domowy z krwi drugi z moczu. Ja widzę delikatne kreski. Szukam porady. Testy zrobione 10, 11 dni przed miesiączka. Strasznie bolą mnie piersi. Zrobiły się bolesne i nabrzmiałe.