Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet jeszcze przed spodziewana miesiaczka? Nie powie mi że to za wcześnie ? Poza tym słyszałam że jak jest jakaś wada genetyczna czy choroba to przed okresem organizm sam odrzuca ciążę, i wtedy okres się normalnie pojawia, co prawda miesiączka już w środę i myślę czy czekaćAle jak miała? Jesteś w ciąży, macica się rozciąga, wszystko się przygotowuje do tego stanu i prawdopodobnie stąd te bóle, ale skoro test wyszedł pozytywnie, to tym bardziej powinnaś iść do lekarza, bo może przepisać leki na podtrzymanie ciąży.
Krecha konkretna. Chodź najwięcej widać w ok 6 tygNawet jeszcze przed spodziewana miesiaczka? Nie powie mi że to za wcześnie ? Poza tym słyszałam że jak jest jakaś wada genetyczna czy choroba to przed okresem organizm sam odrzuca ciążę, i wtedy okres się normalnie pojawia, co prawda miesiączka już w środę i myślę czy czekać![]()
CiążaNawet jeszcze przed spodziewana miesiaczka? Nie powie mi że to za wcześnie ? Poza tym słyszałam że jak jest jakaś wada genetyczna czy choroba to przed okresem organizm sam odrzuca ciążę, i wtedy okres się normalnie pojawia, co prawda miesiączka już w środę i myślę czy czekać![]()
Kwas foliowy pije już od ponad tygodnia bo czułam że coś się święciCiążataka sytuacja o którejpiszesz mize wystąpić i później, nie tylko do terminu okresu. w tej chwili lekarz na usg jeszcze pewnie nic nie zobaczy, ale jesli coś Cię niepokoi, to sie skonsultuj z lekarzem. Pobolewania jak na @ sa normalne. Więc ja bym po prostu cierpliwie czekała
I koniecznie kwas foliowy jeśli jeszcze nie bierzesz. Aha i gratuluje pomalutku
![]()
Na razie nic więcej oprócz bólu brzucha nie odczuwam na szczescie .Beta to bardzo dobry pomysł , kreska wcale nie taka blada , ja taką miałam w dniu spodziewanej @, to że Cię brzuch boli w 1 trymestrze będzie normalne ,nie powinno być skurczy czy plamień , ale jak pisały dziewczyny macica się rozciąga , a co do poronień itd to nikt tego nie przewidzi ,co ma być to będzie