rozpuszczalna30
Fanka BB :)
Musisz skonsultować się z lekarzem on na podstawie konkretnych badań oceni twój stanTylko, że u mnie piersi nie są już tak nabrzmiałe, a test ciążowy z dziś (czułość 10) pokazał bledszą kreskę niż kontrolna…![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz skonsultować się z lekarzem on na podstawie konkretnych badań oceni twój stanTylko, że u mnie piersi nie są już tak nabrzmiałe, a test ciążowy z dziś (czułość 10) pokazał bledszą kreskę niż kontrolna…![]()
ale ani jedno ani drugie nie świadczy o rozwoju ciąży lub braku tego rozwoju.Tylko, że u mnie piersi nie są już tak nabrzmiałe, a test ciążowy z dziś (czułość 10) pokazał bledszą kreskę niż kontrolna…![]()
Rozumiem, ale jestem w kontakcie ze swoim lekarzem. On mówi, że trzeba czekać bo na tak wczesnym etapie nie da się nic zrobić. Drugi lekarz powiedział mi to samo. Po weekendzie mam zrobić betę i to wszystko co mi zalecił.ale ani jedno ani drugie nie świadczy o rozwoju ciąży lub braku tego rozwoju.
Objawy ciąży często mijają i wracają, a wybarwienie kreski na teście nie jest miarodajnym wskaźnikiem.
Jestem w szoku, że robisz test ciążowy, zamiast jechac na SOR.
Albo chociaż przyrost bety mogłaś zrobić jeszcze raz.
Ja w szpitalu byłam 30min po tym, jak zobaczyłam, że plamię, a nie chodziłam tydzień i nie czekalam, co będzie.
Oczywiście, ze sie da. Np. włączyć progesteron, jeżeli jest za niski, a przyrosty bety prawidłowe.Rozumiem, ale jestem w kontakcie ze swoim lekarzem. On mówi, że trzeba czekać bo na tak wczesnym etapie nie da się nic zrobić. Drugi lekarz powiedział mi to samo. Po weekendzie mam zrobić betę i to wszystko co mi zalecił.
Ale przyrost też może później w poniedziałek zbadać.Jutro lepiej, wtedy przyrost w poniedziałek.