reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Jedyne jak można sobie pomoc to a) uprawiać seks b) pójść na monitoring albo przynajmniej zacząć z testami c) zrobić badania - niestety to jest straszna loteria z tym golem. 30 % to jednocześnie bardzo dużo i bardzo mało
No jak teraz się nie uda to 3dc robię wyniki, wysyłam je do lekarza z adnotacją "proszę zrobić wszystko, żebym była w ciąży"😅😅😅😅
Mąż juz wczoraj wieczorem pytał do jakiego lekarza powinien iść, żeby sprawdzić czy jest zdrowy i może mieć dzieci. Strasznie zaczęliśmy się przejmować 😁

reklama
No jak teraz się nie uda to 3dc robię wyniki, wysyłam je do lekarza z adnotacją "proszę zrobić wszystko, żebym była w ciąży"😅😅😅😅
Mąż juz wczoraj wieczorem pytał do jakiego lekarza powinien iść, żeby sprawdzić czy jest zdrowy i może mieć dzieci. Strasznie zaczęliśmy się przejmować 😁
I takie podejście to ja szanuje :) ja też jak październik nie będzie mój zrobię pakiet hormonalny w przyszłym cyklu

Doskonale rozumiem emocje :) zawsze są silne. Ale pomału.

Ty miałaś chyba bardzo malutką ciąże w sensie pęcherzyka ? Jajowód jest w innym stanie po ciąży z zarodkiem na etapie 6-7 tyg a innym po samym pęcherzyku. To kwestia uszkodzenia nabłonka przez trofoblast który w przypadku bardzo wczesnej ciąży lub ciąży zahamowanej mógł wcale nie zrobić krzywdy w jajowodach.
Zgadza sie.
Tak mi też powiedziała dziś Pani doktor co robiła usg że jajowód wcale nie musi być uszkodzony wszystko zależy od sytuacji.

reklama
Do góry