reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziękuję, aczkolwiek w zeszłym miesiącu miałam piękna różowa kreskę, a w tym samym dniu betę <0.1, dlatego podchodzę do tego baaaardzo ostrożnie. To 10dpo, wczoraj miałam lekkie pobolewanie w podbrzuszu jak na okres ;)

Ja w ciąży z synkiem też mialam 9 dpo klocie lekkie podbrzusza rano chwile i wieczorem to samo a na drugi dzien jak u Ciebie 10 dpo lekka kreseczka duszek
Takze mysle ze cos z tego będzie!😉😁

Ten duszek Cię już w konia nie może zrobić :D
Powodzenia!! Niech to będzie zdrowa ciąża 😍
Może druga połowa września nam się poprawi, widać już cień nadziei :)
Dziękuję bardzo 😊 Mam nadzieję, że tym razem to nie jest oszustwo - został mi jeszcze jeden pink i muszę mądrze go wykorzystać 😅

Ujrzałam pierwsze dwie kreski !! Na covid test 😁 także bardzo źle się czuję, ale o pracy nie ma mowy. Głowa ciągle boli, pocę się niemiłosiernie, gorączka, dreszcze, katar, kaszel 😮‍💨
Pomogło Wam coś wyjść z tego dość szybko?
Pierwsze 2 dni z mężem Ibuprom i kocyk.. po dwóch dniach odpuściło i dostaliśmy depresji covidowej.. Codziennie butla wina na łeb wieczorem i przetrwaliśmy 11 dni 🤯😎

reklama
Do góry