reklama

Welcome to Rybnik :)

U mnie nieciekawie Oliwia marudzi strasznie i nie chce spac nawet w nocy, dzis spalam 2 godziny w nocy ostatnio to u nas norma.Dzis odziwo spi caly dzien I dalej jest spiaca ale ja ja mecze bo chce ja przetrzymac bo nie wiem co ona bedzie w nocy robila a ja juz sil nie mam

U mnie od piatku wielkie klopoty ale nie chce o tym pisac Jest bardzo nieciekawie :-(:-(

PATRYSIA wydaje mi sie ze to kolki Tez slyszalam ze dziewczynki niby zadziej je maja ale np cora sasiadow tez je miala i slysze ze coraz wiecej dziewczynek je ma :crazy:Ciesze sie ze u Twojego synka z goraczka juz lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam
zabka jeszcze nie mamy :wściekła/y::no:
sewcio robi mi teraz takie pobduki wstaje o 2 i idzie spac dopiero po 4.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociaz dzis w nocy obudzil sie o 3 ale jak zasypial to nagle tak zaczal wrzeszczec ze nie wiedzialam o co kaman :szok: ale poszedl po pol godz spac :dry:
a tak poza tym to wczoraj bylismy na zakupach jeszcze wiec nie bylo czasu aha no i na obiadku u mojej mamy...
a w domku zostaly mi jeszcze porzadki - mycie okna w sypialni naszej i ogolny jeszcze taki porzadeczek ale dzis pada wiec nici z mycia okna a niewiadomo nawet co to czy deszcz czy sniego czy oba naraz :baffled::confused:
jak bede miala wiecej czasu to popisze :tak:

hello
maly niedawno zasnal - dzis troche pozniej bo bylismy u znajomej :-)

ja tez uzywalam tego SIMPLEX i po czestym stosowaniu byl bardzo dobry moze dlatego mial tylko 2 razy kolki bo dzialal zapobiegawczo :tak:

milej nocki kobitki :-)

Ja zyje ale klopoty nadal mam i beda dlug Mimo ze to pierwsze swieta z Oliwia to nie beda to wesole swieta :-(

Kupilabym te krople ale szczerze to nie mam na nie kasy :-(

POZDRAWIAM

no witam u mnie dzis marudnie pewnie znow na te zeby kurcze mam nadzieje ze wyjda jak najszybciej bo tego juz nie da sie zniesc te jego hustawki nastrojow gorzej niz baba w cizay :-p;-):tak:

dorota - nie martw sie kasa - u nas w tym miesiacu nie bylo zbyt bogato z wyplata :dry: liczylismy na wiecej ae coz raz lepiej raz gorzej, a nie moglby Ci np ktos kupic kropli one chyba kosztuja ok 20 zl jak dobrze pamietam :tak:

Dziewczyny to nie jest duzo te 20 zl ale serio ja jestem teraz od tygodnia w bardzo zlej sytuacji Zostalam bez meza sama z malym dzieckiem bez pieniedzy na zycie Wynajmuje mieszkanie i nie stac mnie na niego Nie wiem za co bede zyla Zalatwiam rozne sprawy z mopsem bo szukam wszedzie pomocy bo jest mi cholernie ciezko i finansowo i psyhicznie ale nie bede tu duzo marudzila Dzis bylam z Oliwia na pierwszym szczepieniu Bralam ta bezplatna szczepionke i byla niunia kuta 3 razy biedactwo moje Tak strasnzie plakala mnie tez sie chcialo plakac :-(

Ostatnia edycja:
witam
dopiero teraz bo wczesniej poszlam z m na maly spacerek a przy okazji podprowadzic go do pracy, pozniej poszlam na male zakupy i do mamy. Teraz maly zansal a ja stroilam nasza malusia choineczke - zalozylam lampki, srebrne bombki, aniolka na czubek i dekoracyjne srebrno-biale sianko :-D ale fajnie swieci :tak:

dorota - jestesmy po to zeby Cie wysluchac - wiadmomo kazda ma czasem problemy i lepiej jest jak komus sie wyzali bo i na sercu lepiej :tak: ale glowa do gory trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli :tak: a co do szczepienia wiem cos o tym ja tez bralam ta bezplatna i tez bylo mi przykro patrzac na mojego malego jak plakal... a jezeli moge zapytac to gdzie jest Twoj maz kiedy Ty potrezbujesz wsparcia :confused::baffled: jezeli urazilam Cie tym pytanie to przepraszam :tak:
mikus a - no te zabkowanie to katastrofa :wściekła/y:

Patrysia nie urazilas mnie Moj M jest w wiezieniu od 5 grudnia narazie na 3 miesiace ale nie wiadomo co bedzie dalej To jest bardzo stara spawa o przywlaszczenie cudzego mieniaAle ja aby spotkac sie z mezem musze jechac najpierw do dabrowy gorniczej po zgode na widzenie a pozniej do myslowic na widzenie sie z nim bo M jest w myslowicach w areszcie Jest to areszt tymczasowy i m nie ma zadnych praw nie moze nawet do mnie zadzwonic tylko list moze wyslac ale jego jak i moje listy ida najpierw przez dabrowe a pozniej do niego .M mial umowe w pracy do 12 grudnia wiec juz jest bez pracy a ja bez srodkow do zycia Mam maciezynskie do marca ale jeszcze ani razu tego maciezynskiego nie dostalam i zus placi mi co 2-3 miesiace A zyc trzeba niestety :-(
Wynajmujemy mieszkanie i sam czynsz z odstepnym to 1000 zl miesiecznie plus gaz ogrzewanie gazowe ,prad i woda i tel,net itp a gdzie zycie ????Jestem zalamana serio to dla mnie bardzo ciezkie :-(
Na tej zgodzie byly artykuly za ktore jest oskarzany i bylo tam jeszcze o pobicie i o to przywlaszczenie cudzego mienia Ja o tej sprawie wiedzialam ale M sie podpisywal na policji przez jakis czas i myslelismy ze to juz skonczone A oni robili rozprawy na ten temat a M nie mogli namierzyc bo zmienial adresy I kazali go zamknac i teraz kiedys ma sie odbyc rozprawa A kiedy to nie wiem i nie wiem czy M nie dostanie jakiegos wyroku Ja do marca dostaje jakas kase ale tak jak pisalam w caly swiat a co pozniej na wychowawcze i co dostane 400 zl Za co ja bede zyla to nie wiem i jeszcze takie malutkie dziecko mam Dobro dla niej jest dla mnie najwazniejsze Kurde jakie to ciezkie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry