reklama

Welcome to Rybnik :)

Dawno mnie nie bylo ale jakos nie mialam zbytnio czasu :-(
PATRYSIA GRATKI DLA 2 ZABKA :-)
i super ze zabawe mialas wczoraj udana :-)

U mnie Oliwia zdrowa Osluchowo na plucach juz nic nie ma a 7 stycznia ide na usg nerki bo w szpitalu wyszlo cos nie tak i trzeba ja skontrolowac
Ja siedzialam wczoraj w domu a Oliwia byla wczoraj bardzo nieznosna Zasnela dopiero o 1,30 do 2 czyli tylko na pol godziny Ja juz tracilam cierpliwosc :-(
I zas te kolki ma tylko kiedys miala wieczorami a teraz calymi dniami :-(Aby zjadla cokolwiek to nieraz trzeba sie niezle nagimnastykowac :-(I czasem pomaga naszenie ja i chodzenie podczas jedzenia :-(
Acha i wiecie co moja mala w nocy spi maks 3 godziny ale to jest rzadkosc zazwyczaj po 2 lub ciut dluzej sie budzi i jest ryk i musze ja w nocy ze 4 razy karmic juz nie mam sil bo praktycznie nie spie :-(
Dzis rano zjadla i spala do 11 pozniej ubralam ja nakarmilam ale zjadla tylko troszeczke i poszlam z nia na 12 na msze i teraz dalej spi Wiec praktycznie jak do tej pory to dzis spi caly czas Chyba przesypia wczorajszego sylwka hihi
PATRYSIA FAJNE ZDJECIA :-)

To teraz ja sie pochwale kilkoma zdjeciami :-)
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia00101kk8.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0032as9.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0025el5.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0016ww2.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dorotka - oj to wspolczuje Ci troche z tmi nocami ale wierz mi ze mialam to samo Sewek budzil mi sie co rowne 2 godz. najdluzej spal od 20 do 24 :sorry2: a potem rownie co 2 godziny pobudka na karmienie ... kolki mial 2 razy i raz go brzuszek bolal bo zjadlam zbyt popieprzona rybke :dry: ale zobaczysz ze z biegiem czasu unormuje jej sie - teraz jest jeszcze malusia wiec moze tak byc :tak: a jaka ona sliczniutka!!! :-D

Dzieki dziewczyny Dzis kupiolam jej krople bobotic zobaczymy czy pomoga Oliwia od wczoraj cale dnie spi wiec sie nie dziwie ze w nocy nie umie :-(
Pozniej przesle wam jeszcze wiecej fotek I wy tez sie chwalcie swoimi :-)

MIKUS wlasnie ona teraz spi juz 3 godzine i walsnie myslala o tym aby ja dluzej pomeczyc teraz Tylko jak ona jest spiaca po nie wazne co sie z nia robi zasypia hihihi

Fotki super I jakie sliczne zabka :-)

To jeszcze troche Oliwi :-)

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0011jd7.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0032me6.jpg

Tu oliwia ma na swojej lewej raczce wenflon jak byla chora
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0032me6.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0027pm3.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0024gf0.jpg

witam sie niedzielnie :-D
u nas fajnie bialutko juz zaliczylismy pare wypadow na gorki - i mama sobie pojezdzila :-p hehe

dziewczyny super zdjecia macie - to i moze ja bym sie pochwalila fotkami z zabawy sylwestrowej :-p:sorry2::-D

jedno ze zdjec jest jeszcze ze Swiat :happy: a jedno z wczorajszego spacerku - Sewcio :tak: a inne to z Sylwka z mezem i z mama ;-)

Witam :biggrin2: u nas nocka była po prostu straszna mała budziła się co godz. i dusiła się od kaszlu:-( rano miała 38,8 :szok: właśnie wróciłyśmy od lekarza i jak na razie mała dostała krople na kaszel i Ibufen, na szczęście oskrzela i płuca są czyste, ale w piątek znowu musimy iść na kontrolę wtedy zobaczymy czy infekcja przypadkiem nie postępuje:sorry2:

Duzo zdrowka dla Julci Zycze :tak:

U nas nocka super Oliwia pierszy raz spala bez obudzenia sie 6 godzin jestem w szoku :szok:Dzis na obiad pl;acek po wegiersku :tak:Milego dnia dziewczyny

Witam sie w srode :-) Dzis po 12 ide z mala do lekarza na kontrole Na osluchanie i wazenie a o 13 Oliwia ma usg bioderek i nerki I tej nerki sie strasznnie boje :-( 3 majcie kciuki

Milego dnia

reklama
hej
maly lezy mysle ze zasnie sam - wkoncu chce go tego nauczyc bo tak to zawsze bylam pry nim dopoki nie zasnal a teraz jak wstaje to go tylko odkladam do lozeczka zeby lezal i jak narazie jeszcze lezy
co do wynikow badan bylismy u lekarza juz przed 9 i lekarz powiedzial ze morfologia w jak najlepszym porzadku natomiast to zelazo za niskie i dal nam krople i dalej kazal brac ten kwas foliowy a znow za 6 tyg zlecil nam wszystkie badania mocz (powiedzial ze chce miec wyniki moczu czy czasem nie ma zadnej bakteri ukladu moczowego ) morfologia (zeby upewnic sie czy oby napewno wyleczono) i zelazo w surowicy ( wiadomo bo zle wyniki) :tak:

mikus - zdrowka dla Julci :tak:
dorota - fajne ze byla taka fajna nocka u Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry