dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dawno mnie nie bylo ale jakos nie mialam zbytnio czasu :-(
PATRYSIA GRATKI DLA 2 ZABKA :-)
i super ze zabawe mialas wczoraj udana :-)
U mnie Oliwia zdrowa Osluchowo na plucach juz nic nie ma a 7 stycznia ide na usg nerki bo w szpitalu wyszlo cos nie tak i trzeba ja skontrolowac
Ja siedzialam wczoraj w domu a Oliwia byla wczoraj bardzo nieznosna Zasnela dopiero o 1,30 do 2 czyli tylko na pol godziny Ja juz tracilam cierpliwosc :-(
I zas te kolki ma tylko kiedys miala wieczorami a teraz calymi dniami :-(Aby zjadla cokolwiek to nieraz trzeba sie niezle nagimnastykowac :-(I czasem pomaga naszenie ja i chodzenie podczas jedzenia :-(
Acha i wiecie co moja mala w nocy spi maks 3 godziny ale to jest rzadkosc zazwyczaj po 2 lub ciut dluzej sie budzi i jest ryk i musze ja w nocy ze 4 razy karmic juz nie mam sil bo praktycznie nie spie :-(
Dzis rano zjadla i spala do 11 pozniej ubralam ja nakarmilam ale zjadla tylko troszeczke i poszlam z nia na 12 na msze i teraz dalej spi Wiec praktycznie jak do tej pory to dzis spi caly czas Chyba przesypia wczorajszego sylwka hihi
PATRYSIA FAJNE ZDJECIA :-)
To teraz ja sie pochwale kilkoma zdjeciami :-)
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia00101kk8.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0032as9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0025el5.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0016ww2.jpg
PATRYSIA GRATKI DLA 2 ZABKA :-)
i super ze zabawe mialas wczoraj udana :-)
U mnie Oliwia zdrowa Osluchowo na plucach juz nic nie ma a 7 stycznia ide na usg nerki bo w szpitalu wyszlo cos nie tak i trzeba ja skontrolowac
Ja siedzialam wczoraj w domu a Oliwia byla wczoraj bardzo nieznosna Zasnela dopiero o 1,30 do 2 czyli tylko na pol godziny Ja juz tracilam cierpliwosc :-(
I zas te kolki ma tylko kiedys miala wieczorami a teraz calymi dniami :-(Aby zjadla cokolwiek to nieraz trzeba sie niezle nagimnastykowac :-(I czasem pomaga naszenie ja i chodzenie podczas jedzenia :-(
Acha i wiecie co moja mala w nocy spi maks 3 godziny ale to jest rzadkosc zazwyczaj po 2 lub ciut dluzej sie budzi i jest ryk i musze ja w nocy ze 4 razy karmic juz nie mam sil bo praktycznie nie spie :-(
Dzis rano zjadla i spala do 11 pozniej ubralam ja nakarmilam ale zjadla tylko troszeczke i poszlam z nia na 12 na msze i teraz dalej spi Wiec praktycznie jak do tej pory to dzis spi caly czas Chyba przesypia wczorajszego sylwka hihi
PATRYSIA FAJNE ZDJECIA :-)
To teraz ja sie pochwale kilkoma zdjeciami :-)
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia00101kk8.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0032as9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0025el5.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0016ww2.jpg
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a potem rownie co 2 godziny pobudka na karmienie ... kolki mial 2 razy i raz go brzuszek bolal bo zjadlam zbyt popieprzona rybke
ale zobaczysz ze z biegiem czasu unormuje jej sie - teraz jest jeszcze malusia wiec moze tak byc
a jaka ona sliczniutka!!! 
hehe
a jedno z wczorajszego spacerku - Sewcio
u nas nocka była po prostu straszna mała budziła się co godz. i dusiła się od kaszlu:-( rano miała 38,8
właśnie wróciłyśmy od lekarza i jak na razie mała dostała krople na kaszel i Ibufen, na szczęście oskrzela i płuca są czyste, ale w piątek znowu musimy iść na kontrolę wtedy zobaczymy czy infekcja przypadkiem nie postępuje