reklama

Welcome to Rybnik :)

Mikus chodze na dworcowa do DE-MED do Morawieckiej :-)

My wczoraj bylysmy na tym usg Bioderka ok ale z Nerka sie potwierdzilo to co w szpitalu wiec ze jest zle :-(
Teraz musze jej zbadac mocz ale mam woreczki na pobranie moczu Oliwi ale one sa do D.. i wczoraj mi sie nie udalo jej pobrac tego moczu Dzis kupie normalny jak dla doroslych pojemniczek i bede czatowala po mleczku kiedy sie wysika hihi Moze sie uda :-)
Po tym badaniu moczu za okolo 3 tygodnie do miesiaca nastepny mocz i nastepne usg nerki i za MIESIAC MAMY SIE SZYKOWAC DO SZPITALA Z TA NERKA
Poprostu aby isc do szpitala Oliwia musi miec skonczone 3 miesiace Wiec jeszcze mamy miesiac.
Jest mi strasznie z tym zle bo serio z nerka nie jest za dobrze 3 majcie kciuki A do szpitala musimy isc na wszelkie badani aby zobaczyli dlaczego tak to u niej jest

reklama
witam dzis samodzielne usypianie znow zaliczone bylo troche meki - a mnie cierpliwosc siegala juz kranca... :dry: ale udalo sie...

dorota - nie wiem czy wiesz ze mocz bierze sie z rana na czczo wiec chyba nie bedziesz mogla podac jej mleczka bo wyniki moga byc zle... sprobuj jej w nocy zalozyc woreczek - a noz cos tam naleci... :tak:;-) ale trzymam kciuki aby po badaniach okazalo sie ze macie siedziec w domku i sie wygrzewac :tak:
mikus - dobrze ze juz temp nie ma bo dziecko potem takie oslabione jest :dry: a kaszelek minie :tak:;-)

Ostatnio jak pobieralam jej mocz to lekarkakazala wlasnie wieczorem pobrac wiec teraz tez tak zrobilam Troche ciezko takie dziecko na czczo utrzymac dlugo Woreczki sie nie przydaly ale udalo mi sie niedawno zlapac troche moczu do pojemnika :-)

Moja tez ma coraz gorszy katar i Praktycznie wiecznie go ma tylko ze raz mniej a raz wiecej I sie wkurzylam i ide dzis po porade do innej pani doktor Zobaczymy co mi inna powie :-)

Mikus tez mam nadzieje ze twojej to przejdzie

witam sie
wczoraj nie bylo czasu b zakupy potem przemeblowanie a dzis jechalismy na roczek do Oli :tak: od mojej szwagierki corki ;-)

dorota - i jak tam u malutkiej co powiedzial lekarz :confused:
mikus - to zdrowka

ide spac bo jakos wykonczona jestem ;-)

ja juz po kawce i powoli sprzatam
a co do nocki to Sewi obudzil mi sie po 3 z placzem i nie chcial albo tez nie umial zasnac i plakal... chyba po godzinie czasu meki z nim udalo mi sie ulozyc go do snu, mierzylam mu juz nawet w nocy temperature czy czasem nie mial ale nie :no: brzusio tez miekki dziaselka bez opuchlizny czyzby koszmar :confused:

Hej my po lekarzu Oliwia wazy 5440 kg :-)
I lekarka kazala sie przezucic na mleko hipoalergiczne bo jej ten katar i wysypka na policzkach wyglada na alergie Ja mam alergie w katarze a M ma luszczyce skory wiec moze jej sie to pomieszalo :-(
Mocz jest ok Na 23 stycznia mamy szczepienie i na 23 abym zrobila zas mocz malej i na poczatku lutego usg kolejne nerki i szpital Ale jestem dobrej mysli nawet jak wyladujemy w szpitalu Poprostu wiem ze tam ja zbadaja i sie dowiem co i jak i musze myslec ze bedzie ok

Mikus ja cie z kas znam Ale ze mieszkasz w zorach to pewnie kiedys cie widzialam Zdjecia fajne :-)

mikus - powiem Ci ze od niedawna zalatwia sie sam na nocniku tzn wypije z rana mleczko i zaraz siadamy na nocnik ale jeszcze sie go troche boi wiec dostaje cos do jedzenia i jest spokoj :tak: zrobi potem swoje i jest gotowy ;-) i tak juz jest chyba od tygodnia :-) zdjecia widzialam juz na nk :-D slicznie :cool2:
dorota - no to juz sporo urosla ;-) muszisz myslec pozytywnie bedzie wszystko ok :tak:

reklama
witamy sie w nie za dobrym nastroju :no:
dzis w nocy po godzinie 1 zaczal sie koszmar pierwszy Sewi zaczal wymiotywac ale najgorsze bylo wiecie co :confused: ze byl w swoim lozeczku bo w nim spi i jak zygal to dzieki Bogu sam sobie usiadl i zwymiotywal reszte bo tak jakby wymiotywal na siebie to moglby sie zadlawic :szok: no i moj m poszedl go do lazienki umyc a na rano biedak mial do roboty a ja sciagalam posciel i jego i nasza potem po 2 zasnal a ja przebudzilam sie po 3 i tym razem to ja wymiotywalam a do tego biegunka i tak na przemian ja i Sewi i obydwoje wymioty i biegunka juz dalam mu lacidofil na biegunke i pije herbatke jagodowa. dzisiaj mamy przewalone poprostu ide sie polozyc bo mi nie dobrze juz :no::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry