Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Was dziewczyny z Rybnika.Musze sie do Was przylaczayc,oczywiscie jesli mnie zaakceptujecie.Jestem z Raciborza,ale jakosinnych mam z Raciborza tutaj nie ma ) przynajmniej jak do tej pory nie odpowiedzialy na post )
Cześć Wam Dawno mnie nie było i wracam z interesem (chociaz nie tylko ) Kochane, czy możecie wypełnić dla mnie ankietkę do pracy licencjackiej? Pomoc Społeczna w Polsce i Irlandii
Bardzo dziękuję z góry i pytam CO U WAS?? U mnie po staremu... Maks zrobił się taki wygadany, że szok, Aleks też zaczyna pyskować, więc mam wesoło Acha, i pracuję w sklepie z bielizną na Powstańców w Rybniku
Tyle z nowości
natusa ja juz wypłewniłam bodajże wczoraj to fajnie ze masz juz takich "dorosłych" synów mów zaledwie posługuje sie kilkoma słowami, u mnie z nowosci to rowniez praca zawodowa wkoncu :-) leydykiss witaj tutaj ostatnio watek umiera moze znów odżyje