Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I nie panikuj. Poród boli, no co tu dużo gadać... Ale koniec końców to nie jest aż takie straszne. Przejdziesz przez to i zpomnisz prawie od razu. No, albo za jakiś czas. Ja zaraz po porodzie stwierdziłam, że nie chcę więcej dzieci. A teraz dochodzę do wniosku, że jeszcze jedno... No córeczka by się przydała 
Do dziewczyn które rodziły w Rybniku , coś jeszcze powinnam wiedzieć? coś się przyda szczególnie? pozdrawiam!!!
.
Ale miałaś szybciutki poród!! Ale ci zazdroszczę... Ja przy pierwszym miałam 6h 30min plus 15 min parcia, a przy drugim 8h i 45min plus 10min parcia. A bóle o niebo większe, niż za pierwszym razem... A i tak chcę jeszcze jednego, jak to określiaś, ufoludka
..
Maks ma radochę straszną. Chociaż ja się troszkę boję, bo miał przedtem dwa ptaszki. Kanarka-podrzutka (ktoś podrzucił go pod drzwi w bloku, a dodam, że to były największe mrozy w tym czasie) i papużkę falistą. I oba zwierzątka zmarły w niewyjaśnionych okolicznościach, co Maksio bardzo przeżył...
Taaaaka śmieszna mama