reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

moi chlopcy spia a ja siedze ... szukam i slucham milosnych piosenek na wesele :tak: chce zaspiewac mojej znajomej oczywiscie nie bedzie o tym wiedziala ;-)
a nocka byla jakas nie taka wstal mi chlopak chyba ze 3 razy a o godz 1 jak wstal to spac juz nie chcial :dry: a o 5 jak m wychodzi l do pracy to jak grad walil :szok: a po poludniu snieg padal :-)

reklama
hej
no ja mam teraz wolne wiec weszlam
maly zasnal tak szybko spal tylko dzis od 12:30 do 13:20 a to dlatego ze noce mam coraz to gorsze - pobudki minimum 3 razy a wczoraj chyba z 5 - mowie Wam normalnie masakra mialam takie wrazenie ze wstaje co 5 min i chodze tak nie wyspana ze hej... a dzisiaj szybko zasnal i mam nadzieje ze na dlugo :tak:
aha ale u nas biaaaaaaaaalo :-D:-D:-D jutro zrobie juz zdjecia na sniegu jak bedzie fajny hihih ;-)

tomi tomi - witaj :-)
mikus_a to ja od dzisiaj powiedzialam ze jak sie te spanie nie zmieni w nocy to bedzie spal tylko raz dziennie i dzis tak bylo - zobaczymy jaka bedzie nocka :tak:

Witam
nie mam teraz za bardzo czasu bo odkad malego klade raz dziennie spac to troche mi buszuje i zajecia jest na caly dzien... bo spi gora 1 godz dziennie ale teraz mi zasnal - i wogole nocki sa juz ladniejsze :tak: wiec kiedy maly spi to mamcia korzysta i szkoda ze tylko wieczorem ale postaram sie czesciej ;-)

Witamy
Sewek dzis wlasnie konczy 10 m-cy :szok: jak to szybko zlecialo :-):tak:
u nas w nocy dzis jakies 2-3 pobudki :dry:

ej co tutaj tak cicho :confused::dry:

maly dzis spal tylko od 10 i to przez 40 min teraz juz byl taki marudny i zasypial na siedzaca ja patrze a glowa leci mu do przou i on zas pozycja siedzaca i glowa leci - hehe smiesznie to wygladalo - ale nie spac od tej 11 to masakra.... :sorry2: teraz pije mleko i pewnie go nie dopije bo zasnie... mysle ze przespi cala noc... ;-)
mikus_a - a znam to te ich marudzenie i wogole do szalu czasem doprowadza...:dry: a co zas z Twoim :confused: bedzie dobrze :tak: musi byc ;-)

u nas nocka bardzo ladna Sewcio obudzil mi sie o 2:45 potem 6:45 i spalismy do 8 :-D wiec jestem wyspana
Teraz pije sobie kawke a maly bawi sie zabawkami :tak: siedzimy w drugim pokoju bo m spi po nocce :-)
u nas troche sniegu ale widac ze jest mroznie brrrrrrrrrr :eek:

kolezanki gdzie Wy sie podziewacie :baffled::eek:

witam sie u nas nocka znakomita maly jak poszedl spac po 20 to wstal dopiero w nocy o 3:45 a potem juz o 7:30 bo obudzila nas Ola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no a teraz siedzimy odseparowani w drugim pokoju bo m po nocce spi :sorry:
mikus a - to przykro mi z powodu Twojego taty :-(

milego dnia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
my wlasnie wrocilismy od mojej mamy i z zakupow :biggrin2:
obiadek zjedzony i zaraz moi chlopcy pojda spac :tak:
wiec bede miala spokoj :-D
masz moze skype'a ?? jak co to napisz mi na PW :tak:

Do góry