• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

WESOLYCH SWIAT KWIETNIOWECZKI!!!

A ja wczoraj miałam problem z internetem!
Zatem dziś:
Zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy życzy rodzinka Kowalczyków - Olek, Ola i Adam.

reklama
Ponieważ jutro już mnie nie będzie, to życzenia składam dzisiaj :)

Załączniki

• zyczenia swiateczne 2007.jpg
    zyczenia swiateczne 2007.jpg
    296,9 KB · Wyświetleń: 121
W związku z tym, że niektóre z Was już się rozjeżdżają na święta:

WSZYSTKIM MAMOM KWIETNIOWYM, ICH DZIECIACZKOM I CAŁYM RODZINOM SKŁADAMY ŻYCZENIA SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT, MNÓSTWA PREZENTÓW POD CHOINKĄ ORAZ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU 2008 !!!

DOROTA, KLAUDIA I WOJTEK (NO I KRZYŚ JESZCZE W BRZUSZKU)

Dziękujemy za życzenia i również wszystkim kwietnióweczkom i ich rodzinkom życzymy spokojnych Świąt, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze.

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba.

Życzy Justyna Maciek i Dominika

Dziewczyny wielkie dzieki za zyczenia i my tez przylaczamy sie do zyczen.
Przede wszystim niech bedzie snieg, zdrowie i duzo prezent i nie przejedzcie sie :-D:-D
To zobaczenia po swietach a moze i pozniej :-D:-D:-D:-D:-D

No to i rodzinka Łosiów składa wszystkiego naj naj ,dużo śniegu i mnóstwa prezentów:-)
I dziękujemy oczywiście za życzonka:yes:

reklama
Witajcie Kochane!!! Sto lat mnie nie bylo, troche sie w moim zyciu dzieje-ale to na inny watek:);-)
Chcialabym Wam wraz z moja rodzina zyczyc Wesolych spokojnych Swiat w rodzinnej atmosferze, wymarzonych prezentow pod choinka, zdrowia szczescia pomyslnosci, aby pociechy rosly i rozwijaly sie calo i zdrowo;) Oraz aby ten nadchodzacy 2008 byl jak najlepszy.
Anka Dominik i Kubus

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry