• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiadomości ze szpitala oraz info z sms'ów - BEZ KOMENTARZY !!!

Elisse, Asia1313, Sylvanas, Kaja, Arbuz serdeczne gratulacje. Dużo sił i zdrowia.
No to już naprawdę garstka nierozpakowanych została.
Poczytałam rano ale ile pamiętam tyle odpisze.
Caroline napewno miałam ten sam problem co ty z karmieniem, mój Emil tez zachłystywał się mlekiem bo dużo leciało a on łapczywie je. Jest prosty trik jak przystawiasz maluszka do piersi to odchyl się do tyłu żeby mała jadła z góry a nie z dołu wtedy połknie tylko tyle ile sama pociągnie. U mnie to się sprawdza.
takiemu maleńkiemu atrakcji nie zapewniałam bo w sumie jadł i spał ale w piątek skończył miesiąc i trochę uwagi potrzebuje. Lubi karuzele w łóżeczku jak mu puszczamy obserwuje nawet z 15 minut, trochę zabawiam go grzechotka i bardzo lubi jak mu śpiewamy choć fałszujemy strasznie :-D, no i czasem poprostu potrzebuje się poprzytulać i poleżeć z nami jak nie śpi.

Januarko współczuje kolek, mój Emil gazy ma często i stęka przez sen ale nie płacze cho skonsultuję z pediatra jak mu ulżyć mogę. Ja tez mam monitorek i raz się w nocy włączył ale mały oddychał więc może go nie wyczuł choć ja dzięki temu śpię spokojnie i uważam, ze to jeden z mądrzejszych zakupów dla mojego zdrowia psychicznego bo zanim go mieliśmy wisiałam non stop nad łóżeczkiem i sprawdzałam czy Emil oddycha.

Anetko gratuluje zdanej sesji. Mi chyba nic by do łebka teraz nie weszło

Niestety nie dam rady więcej bo Emil wstaje ściskam wszystkie styczniowki

reklama
2 Wiadomość SMS od Maonki z wczoraj z godz. 20:51

Jutro, czyli DZIŚ :)
Najprawdopodobniej CC, bo druga lekarka robiła jeszcze raz usg i to 2 razy pomiary i wyszło jej 4300. Ale ostatecznie ma zdecydować ordynator. Więc mam nadzieję, że już Leonek będzie jutro ze mną. Urodziła już któraś?

AŻ TU NAGLE DZISIAJ PRZED CHWILĄ TELEFON, PATRZE:
Maonka dzwoni :)
I normalnie rozmawiamy sobie, że:

Leonek jest już z nią, wczoraj miałam cesarkę, mały waży: 4700gram się okazało, kawał chłopoczka - zdrów jak ryba. Kazała was wszystkie pozdrowić i dochodzi do siebie po operacji cc. Buziaki !!!

Ostatnia edycja:
Przepraszam że tak późno (moja mała daje dzisiaj popalić bo przeziębiona jest) ale rano dostałam sms od Gosi0811:
"hej tu Gosia miałam dziś jechać na wywołanie ale od 6 zaczęły się bóle jestem w szpitalu i czekamy trzymajcie kciuki!"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry