Bibi89
Fanka BB :)
Przestań robić testyDzięki za odpowiedź. Fiksuje już.. nie było stosunku hoho już dobrych kilka miesięcy, a tylko petting i no ja nie wiem co się dziejemam wrażenie ze te testy maja jakiś cien cienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przestań robić testyDzięki za odpowiedź. Fiksuje już.. nie było stosunku hoho już dobrych kilka miesięcy, a tylko petting i no ja nie wiem co się dziejemam wrażenie ze te testy maja jakiś cien cienia
Jutro mam do ginekologa, mam nadzieje ze endo jest cienkie- a co za tym idzie, nie ma ciążyPrzestań robić testynie jesteś w ciąży
![]()
No ale jakim cudem z braku seksu ma być ciąża? Chyba ze podczas peetingu Twój partner aplikuje Ci swoje nasienie na palcach czy co ..Dzięki za odpowiedź. Fiksuje już.. nie było stosunku hoho już dobrych kilka miesięcy, a tylko petting i no ja nie wiem co się dziejemam wrażenie ze te testy maja jakiś cien cienia
Infantylne testy ciazowe?Cały czas nazwę tego wątku czytam jako "wygodne testy ciążowe"już któryś raz
Nie ma zdjęciaHej.. Dziewczyny co sądzicie o tych testach bo ja już chyba wariuje i widzę to co chce zobaczyć. Zostały wykonane w takiej kolejności jak są ułożone 1 u góry.