reklama

Widoczny pęcherzyk na USG przed @

To trzymam za Ciebie kciuki 😊
Poczekam do terminu miesiączki, bo może akurat przyjdzie, ale skoro nie powiedział, że to ciążowy, to się nie będę niepotrzebnie nakręcać. Zwłaszcza to stwierdzenie "to z zeszłego cyklu" mnie zastanawia...
Zrobiłam test ciążowy wyszła blada kreseczka , oraz dzisiaj beta ale bardzo niska ... niby odpowiada 3 tygodniowi ciąży , jednakże nie chce się jeszcze na nic nastawiać ...
zrób Kochana betę ❤️

reklama
To nie ciążowy, za wcześnie żeby coś zobaczył na USG. To niepekniety pęcherzyk jajnikowy, na dodatek z poprzedniego cyklu. No ale masz jeszcze drugi jajnik, może tam pękł pęcherzyk w obecnym cyklu.

Ja też miałam miesiączke 16.06. Nie wiem czy nam się w tym cyklu udało, staraliśmy się. Ale na 13.07 czyli w sumie wypada termin spodziewanej @ jestem umówiona do ginekologa. Zobaczymy czy gdyby się udało to coś zobaczy tak wcześnie.

To nie ciążowy, za wcześnie żeby coś zobaczył na USG. To niepekniety pęcherzyk jajnikowy, na dodatek z poprzedniego cyklu. No ale masz jeszcze drugi jajnik, może tam pękł pęcherzyk w obecnym cyklu.

Dziękuję za wypowiedź, zastanawiałam się właśnie, czy coś takiego jest możliwe, że względu na to, że lekarz nie odpowiedział na moje drążenie tematu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry