Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale znając życie to gdzie indziej tez się dokulam:-)
)Juz mi duzo blizej do Zabrza jest:-( Kurcze jakoś coraz mniej zaczynam wieżyć w to moje spotkanie z Wami:-( My jeszcze niedorobiliśmy się auta więc musielibyśmy tułać się pociągami:-
wściekła/y:

. Dla mnie to za daleko:-
. Błyskotliwa Żywa
. Może niech jedna z dziewczyn zrobi mapke Polski na której zaznaczy miasta, z których jesteśmy. Mając przed oczami nasze "rozmieszczenie" w terenie łatwiej będzie znaleźć nasz wspólny środeczek;-):-). Co Wy na to??
.Na zachodnią to ja się pewnie nie dokulam. Dla mnie to za daleko:-
sorry:

No to ja mam pomysł. Błyskotliwa Żywa
. Może niech jedna z dziewczyn zrobi mapke Polski na której zaznaczy miasta, z których jesteśmy. Mając przed oczami nasze "rozmieszczenie" w terenie łatwiej będzie znaleźć nasz wspólny środeczek;-):-). Co Wy na to??
A tak naprawdeę to nie moja błyskotliwość tylko ściagnęłam z "Samotnych..", bo tam też są podobne plany na wakacje i taka mapka powstała, hihi.

No to ja mam pomysł. Błyskotliwa Żywa
A tak naprawdeę to nie moja błyskotliwość tylko ściagnęłam z "Samotnych..", bo tam też są podobne plany na wakacje i taka mapka powstała, hihi.