Bedziemy miec caly domek dla siebie i bedzie w sumie 5 dzieci, wiec jak cos to zapraszamy na kawke i jakiegos grila.![]()
Jedziemy od 21 lipca do 3 sierpnia. :-)
no no to moze my tam wpadniemy :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedziemy miec caly domek dla siebie i bedzie w sumie 5 dzieci, wiec jak cos to zapraszamy na kawke i jakiegos grila.![]()
Jedziemy od 21 lipca do 3 sierpnia. :-)
Geperty Elma oferowała nam BolkówMi najbardzie by odpowiadał
![]()

to mi absolutnie odpada, to 537km od Gdańska, gdzie ja z dzieckiem 8,5 godziny w każdą stronę w samochodzie spędzę, . Niestety 
to mi absolutnie odpada, to 537km od Gdańska, gdzie ja z dzieckiem 8,5 godziny w każdą stronę w samochodzie spędzę, . Niestety
![]()

ja tez bym się chetnie z wami spotkała ale dla nas chyba też za daleko:-(Kurcze musze sprawdzic gdzie ten Boszkow jest bo nie mam zielonego pojecia, trzeba google uruchomic. Niewiem czemu wydawalo mi sie ze mowa jest o tym zeby spotkanie bylo nad morzem
niestety tak bedzie ze jedna ma dalej druga bliżej
jesteśmy porozsypywane po całej Polsce i nawet poza nią
podajmy kilka propozycji i głosujmy:-) myśle że to bedzie najlepsze rozwiązanie