Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będą te , które mogą 
,bo Mariola zebrala ten pomysl do kupy,ktos musial,a kazdy ma wlasne zycie,rodzine,prace,w moim przypadku ograniczenie finansowe,bo choc bardzo bym chciala przyjechac nie mam tyle kasy po przeprowadzce,zeby wydac na bilet
,a wiec jak juz mowilam,kazdy ma jakis racjonalny i powazny powod rezygnacji i powinno sie to uszanowac,moze pol roku temu bylo nas wiecej chetnych,ale przez ten czas wiele sie zdarzylo.....niestety samo zycie,poza tym wakacje to czas rozjazdow,urlopow i to troche trudna pora na spotkanie,moze jeszcze w tym roku sie uda ,ale nie koniecznie w lipcu i nie cala rodzina,samemu wyrwac na weekend jest latwiej,a wiec laski nie klucic sie ,dac se dziubka i siii
;-)Podpisuję się pod tym rękami i nogami.ja powiem ,ze kazda z was po trochu ma racji,bo Mariola zebrala ten pomysl do kupy,ktos musial,a kazdy ma wlasne zycie,rodzine,prace,w moim przypadku ograniczenie finansowe,bo choc bardzo bym chciala przyjechac nie mam tyle kasy po przeprowadzce,zeby wydac na bilet
,a wiec jak juz mowilam,kazdy ma jakis racjonalny i powazny powod rezygnacji i powinno sie to uszanowac,moze pol roku temu bylo nas wiecej chetnych,ale przez ten czas wiele sie zdarzylo.....niestety samo zycie,poza tym wakacje to czas rozjazdow,urlopow i to troche trudna pora na spotkanie,moze jeszcze w tym roku sie uda ,ale nie koniecznie w lipcu i nie cala rodzina,samemu wyrwac na weekend jest latwiej,a wiec laski nie klucic sie ,dac se dziubka i siii
;-)
ja powiem ,ze kazda z was po trochu ma racji,bo Mariola zebrala ten pomysl do kupy,ktos musial,a kazdy ma wlasne zycie,rodzine,prace,w moim przypadku ograniczenie finansowe,bo choc bardzo bym chciala przyjechac nie mam tyle kasy po przeprowadzce,zeby wydac na bilet
;-)
Podzielam Wasze zdanie w tej sprawie, racja jest po obu stronach naszego małego sporu.na poczatku sierpnia z Mariolka bedziemy najprawdopodobniej w Kolobrzegu wiec jak ktos chce nas odwiedzic to zapraszam :-) jak ktos chce nas odwiedzic na slasku to tez zapraszam ;-) i prosze mi tu juz nie krzyczec ;-) Mariolka to ognista babeczka i nawet ja rozumiem bo czas poswiecila na organizacje a tu psikus... no reszte dziewczyn tez rozumiem bo mnie samej urlop sie przesunal

Jakos sie zdzwonimy.
już by nie było sprawy ..... 

to chyba tyle
).