Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
troche dziwne az taka ekscytacja bo
jak dla mnie slowo rodzina hehe jest troche na wyrost;-)wybaczcie lubie was ale trudno mi nazwac kogos np przyjacielem i po prostu nie naduzywam tego slowa...No i dla mnie jednak forum to troche inna bajka niz prawdziwe zycie i spotkania w realu;-)no ale,zeby sie lepiej poznac i naprawde trzeba sie spotkac na zywo i to nie raz i kolo sie zamyka;-)A przyjaciele tym bardziej nie sa tylko od tego,zeby sobie tylko kadzic...

z reszta nie widze potrzeby,zeby wariowac z powodu tego co ktos napisze na forum, no chyba,ze faktycznie kogos poniesie..No i tez mozna kogos poznac dosc dobrze i swoj sposob myslenia czytajac swoje wypowiedzi od dluzszego czasu ale nie wystarczajaco bo wlasnie trzeba by jeszcze sie pospotykac w innych okolicznosciach
;-)
;-)widze,ze Cie wnerwilam troszke;-)no ale po prostu widocznie odbieramy na innych falach;-)
Jestem w szoku. Ja wiem jak się czuje Mariolka, bo organizowałam spotkanie swojej klasy na nk i wyszło tak samo jak tu na bb. Ciężko jest zgrać ludzi z tak różnych stron kraju i poza krajem na jeden termin. Dziękuję ci Mariolu za twój trud jaki włożyłaś w organizację tego. Ale nie złość się już na nas i nadal zaglądaj na bb na tyle ile masz czasu (nie każda z nis może zglądać tu codziennie np. ja ;-)), bo twoja osoba i twój humor zawsze są tu mile widziane

Ba! ja mam wrażenie, że tylko Xmama i ja chcemy tak na poważnie ...
;-)